Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Tweelingzielen februari 2023: een nieuw begin komt er aan
0
Tweelingzielen

Tweelingzielen februari 2023: een nieuw begin komt er aan

Tweelingzielen februari 2023

Wat gaat februari 2023 jou en je tweelingziel brengen? In dit artikel van twinflame expert Natasja lees je over de energie voor tweelingzielen voor februari 2023.

Februari is, net zoals januari, een maand waarin je nog steeds heel erg naar binnen wilt keren en de ruimte hiervoor ook echt nodig hebt om alle processen of gebeurtenissen (rondom je tweelingzielenproces) te verwerken. En een nieuw begin komt er aan…

Korte terugblik

In het artikel Tweelingzielen 2023 heb ik het (ook) over de belangrijkere astrologische verschuivingen gehad. We hebben al eventjes te maken met zonnestormen (vlammen) en hogere lichtfrequenties, die ons eigenlijk constant overspoelen en dat maakt deze periode (al vanaf eind 2022) voor velen zeer intens. In januari zijn alle planeten weer direct gaan lopen en hebben we de eerste nieuwe supermaan van de drie nieuwe supermanen van 2023 gehad. Of je nu wel of niet een tweelingziel hebt: we zitten eigenlijk allemaal in een ongelofelijke grote verandering, die voor iedereen zichtbaar en vooral voelbaar is.

Voorbereiden op een krachtig nieuw begin

Februari is de laatste maand van de winterperiode en de ‘voorbereidende maand’. De ruimte maken binnen in jezelf is nodig, vooral voor tweelingzielen. Want zoals je in mijn jaarartikel kan lezen verschuift Pluto in maart voor even naar Waterman en verschuift Saturnus naar het teken van de Vissen. Dat maakt maart de maand waarin ontzettend veel veranderingen en doorbraken gaan plaatsvinden. Februari kan je daarom dus zien als de laatste ‘voorbereidende’ maand, maar ook als een afsluiting.

Op 20 maart vindt namelijk de lente-equinox plaats en verschuiven we naar het teken van de Ram (wat het eerste teken is vanuit de astrologie en staat voor een nieuw begin). De eerste dag van februari is met jaarfeest Imbolc alvast de voorbereiding op de lente-equinox. Bij de Kelten staat 1 februari 2023 voor Imbolc. Tijdens Imbolc (dat tussen midwinter en de lente-equinox invalt) is het goed om een voorjaarsschoonmaak te houden. Om op te ruimen, zodat er plaats is om nieuwe energie te verwelkomen. Voor tweelingzielen, maar ook voor lichtwerkers, staat 1 februari dan ook voor een heel krachtig nieuw begin.

Heel logisch dus dat er nu in februari van je gevraagd wordt om toch weer veel achter je te laten en keuzes te maken die bij jou passen. Deze cyclus herhaalt zich elk jaar en voor diegene die al langer bewust zijn van hun tweelingzielenproces of spirituele ontwaking zullen dit wel herkennen.

Toch is de voorbereiding op de lente dit jaar anders dan voorgaande jaren.

Astrologische agenda februari 2023 voor tweelingzielen

Op 2 februari 2023 (2-2-2023) is er een (zeer krachtige) Engelenpoort, die in verbinding staat met de engelen poort van 22-2-2023. Beide engelenpoorten van deze maand zijn rondom de volle en nieuwe maan van februari.

De volle maan in Leeuw vindt plaats op 5 februari (lees hier mijn artikel voor tweelingzielen voor de volle maan in Leeuw). Deze volle maan is alvast een energetische voorbereiding op de Leeuwenpoort 2023, komende augustus.

Op 18 februari verschuiven we van de Waterman naar het teken emotionele teken van de Vissen. De nieuwe maan is tevens weer een nieuwe supermaan en deze is op 20 februari ook in Vissen.

Februari is een korte maand en de laatste 10 dagen van de maand brengen we door in Vissen. Door deze plaatsing, de supermaan en de engelenpoort zal februari 2023 voor veel tweelingzielen (en processen) behoorlijk emotioneel zijn, maar ook juist ook heel mystiek. Dat laatste komt omdat het teken van de Vissen verbonden is aan de planeet Neptunus en we in het jaar van Neptunus zitten (het jaar van de spirituele ontwikkeling). Daarom zal je, ondanks misschien de emotionele rollercoaster, ook hele mooie (spirituele) boodschappen en inzichten kunnen krijgen over jouw tweelingzielenproces. Vooral in het laatste deel van februari. En wie weet zitten er voor jou en je tweelingziel ook juist hele mooie doorbraken en onverwachtse gebeurtenissen tussen?…

Valentijnsdag 2023 voor tweelingzielen

Een stukje over Valentijnsdag mag natuurlijk niet ontbreken in een artikel over tweelingzielen. Valentijnsdag is eigenlijk een heel oud ‘feest’. Het is vernoemd naar de Heilige Valentius (Sint Valentijn) door Paus Gelasius in 496. Het kan zijn dat jij en je tweelingziel in vorige levens Valentijnsdag al meerdere keren hebben meegemaakt met elkaar of juist zonder elkaar. Het stukje zonder elkaar kan op deze dag veel melancholie en verlangen naar elkaar met zich meebrengen.

Wat dit jaar bijzonder is, is dat er op 15 februari een samenstand is met Venus en Neptunus. Dit is eigenlijk de meest romantische samenstand van de planeten en nu is dit rondom Valentijnsdag. In de energie, vooral voor diegene die geen contact hebben met hun tweelingziel, kan dit betekenen dat je spirituele (liefdes)boodschappen ontvangt van jouw tweelingziel of zielsconnectie. Deze samenstand van Venus en Neptunus maakt je ook dromeriger. Daardoor kan je misschien de realiteit iets uit het oog verliezen. Maar geniet vooral rondom Valentijnsdag van de liefdesenergie die er ‘letterlijk’ in de lucht hangt.

De romantische engelen (ze zien er uit als Cupido Engelen): roep ze deze dag aan. Ze zijn er in grote getale aanwezig om je te ondersteunen in je zielsconnectie. En wie weet brengen ze jou wel een bijzondere boodschap? Ze zullen er alles aan doen om de romantiek te doen herleven op deze dag! Bekijk ook de Twinflame Rollercoaster Valentijnsdagactie.

Wil je een persoonlijke reading over jouw tweelingzielenproces? Boek dan bijvoorbeeld een Twinflame Love reading of Twinflame Akasha reading! Bekijk hier het gehele aanbod twinflame readingen.

Leestips rondom tweelingzielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨