Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Tweelingzielen januari 2023
0
Tweelingzielen

Tweelingzielen januari 2023

Tweelingzielen Januari 2023

Wat gaat januari 2023 jou en je tweelingziel brengen? In dit artikel van twinflame expert Natasja lees je over de energie voor tweelingzielen voor januari 2023.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Januari is de maand na de feestdagen. Een periode waarin we (dankzij de energie van de winter) het liefst naar binnen willen keren. Veel tweelingzielen hebben in december 2022 misschien wel een periode gehad dat er weinig contact was. Het jaar 2023, verbonden aan Neptunus, zal zich concentreren op jouw/jullie spirituele ontwikkeling.

Januari is een rustige maand, waarin je gebruik kan maken om na de drukke periode van december weer overzicht te creëren voor jezelf. Met name fijn om alles rondom je tweelingzielenproces en je spirituele ontwikkeling op een rij te zetten. Gebruik de rust en de ruimte van januari om tot jezelf te komen en de spirituele verbinding op te zoeken. Er wordt een beroep gedaan op je vertrouwen in het universum en de engelen.

Lees ook: Deze drie sterrenbeelden gaan januari 2023 de liefde tegenkomen

Januari 2023 energie voor tweelingzielen en zielsconnecties

We trappen de eerste dag van januari af met een krachtige engelenpoortdag: 1-1-2023 (bekijk in het Tweelingzielen 2023 jaaroverzicht alle engelenpoortdagen).

En niet te vergeten: Mercurius is op 29-12-2022 retrograde gegaan en met haar retrograde-energie hebben we tot en met 18 januari te maken. De communicatie tussen jou en je tweelingziel (of zielsconnectie) kan mogelijk niet zo vloeiend verlopen in deze periode.

Mars zal 12 januari weer direct gaan lopen na een periode van retrograde, Uranus doet hetzelfde op 22 januari. Dit betekent dat we vanaf de 22e voor vier maanden geen retrogrades meer hebben. (Yess, vooruitgang!)

Een week na oud & nieuw is er de eerste volle maan van het jaar 2023. Deze staat in het zorgzame en gevoelige teken van de Kreeft, het tegenovergestelde teken van de Steenbok. De volle maan is een dag na Driekoningen, waarmee er een einde komt aan de Twaalf Heilige Nachten. Deze volle maan mag je dan ook zien als een afronding van jouw eerste week en de Twaalf Heilige Nachten. De volle maan valt (hoe mooi) op de 7e dag van de maand. En 7 is weer verbonden aan Neptunus en het jaar 2023. Een prachtige, maar ook een emotionele volle maan, die zorgt voor nieuwe inzichten voor jou en je tweelingzielenproces.

En dan maak ik eigenlijk direct een sprong richting het einde van de maand…

Op 20 januari gaan we van het teken van de Steenbok over naar het teken van de Waterman met de dag erna op 21 januari een nieuwe maan in Waterman. De dag daarna, op 22 januari, is het een engelenpoortdag, maar ook het Chinese Nieuwjaar. Het jaar van het Konijn begint dan. Deze drie dagen zijn erg krachtig wat betreft een ‘nieuw begin’, dus zet je intenties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨