Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
De spirituele betekenis van een zonnestorm
0
Zon

De spirituele betekenis van een zonnestorm

De spirituele betekenis van een zonnestorm

Wat is de spirituele betekenis van een zonnestorm? Een zonnestorm is een krachtig event. De zon is de ‘giver of life‘, zonder de zon kunnen wij niet leven. Tijdens een zonnestorm komen er zonnevlammen en is de energie intenser en hoger dan normaal. Lees hier alles over de betekenis van een zonnestorm!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Een zonnestorm betekent een periode van intense verandering, sterk als de zon is. Zonnestormen staan bekend om hun vermogen om communicatie en technologie te verstoren. Ze kunnen ook het Noorderlicht veroorzaken; die kleurrijke lichtshows in de lucht die je normaal gesproken niet zo gauw bij ons ziet. Deze verstoringen en vertoningen van licht kun je daarom ook zien als symbolen van transformatie. Het hangt letterlijk in de lucht. Een zonnestorm, en die energie voelen, kan ook het (collectief) spiritueel ontwaken betekenen (verlichting).

Een andere spirituele betekenis van een zonnestorm is dat het een tijd van verhoogde energie en intensiteit weergeeft. Zonnestormen staan bekend om krachtige (energetische) effecten. De zon staat in astrologie voor jezelf, dus dit kan een tijd zijn om aandacht te schenken aan je eigen energieniveau en voor jezelf te zorgen.

Baba Vanga, een Bulgaarse waarzegster die in 1996 al is overleden, voorspelde voor 2023 een grote zonnestorm. En ze kan maar zo gelijk krijgen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.