Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan in Weegschaal meditatie
0
Meditatie

Volle maan in Weegschaal meditatie

Volle maan in Weegschaal meditatie

Ben je op zoek naar een fijne meditatie voor de volle maan in Weegschaal? Search no more! Met deze video en geleide meditatie tekst kun je optimaal afstemmen op de energie van de maan in Weegschaal.

Speel onderstaande healing video af, speciaal afgestemd op de energie van de volle maan in Weegschaal van 6 april 2023. Wil je meer diepgang en visualisatie, lees dan de tekst tijdens het afspelen van de video. Neem woord, beeld en geluid in je op en geniet. Probeer los te laten wat de uitkomst van de meditatie mag zijn.

– Onder de video vind je een geleide meditatie tekst –

Meditatie

Welkom bij deze geleide meditatie voor de energie van de volle roze maan in Weegschaal. Ga comfortabel zitten of liggen en sluit je ogen.

Begin met het richten van je aandacht op je ademhaling. Adem diep in door je neus en adem langzaam uit door je mond. Voel hoe je ademhaling je lichaam vult en weer verlaat. Laat je ademhaling geleidelijk kalmeren en verdiepen.

Terwijl je inademt, stel je je voor dat je de energie van de volle roze maan inademt. Voel hoe deze energie je lichaam binnenkomt en je helemaal vult met een zachte, liefdevolle en harmonieuze energie. Terwijl je uitademt, laat je alle spanningen en zorgen los die je nog vasthoudt.

De energie van de volle roze maan staat in het teken van Weegschaal, het teken van harmonie, evenwicht en relaties. Stel je voor dat je in het midden van een prachtige roze lucht staat, omringd door een serene omgeving. Voel de energie van evenwicht en harmonie in deze omgeving en in jezelf.

Stel je nu voor dat je een onzichtbare weegschaal in je handen hebt. Voel hoe deze weegschaal perfect in balans is. Visualiseer dat je aan de ene kant van de weegschaal alle zaken legt die in je leven uit balans zijn en aan de andere kant van de weegschaal de dingen legt die in balans zijn. Observeer hoe de weegschaal in balans komt en voel hoe de energie van evenwicht en harmonie in jezelf en je leven terugkomt.

Als je nu naar de maan kijkt, zie je dat deze straalt vanuit het centrum van de roze lucht. Deze stralen van de maan dringen door in je lichaam en laten je helemaal ontspannen en in vrede voelen. Je voelt de energie van de maan je aura vullen en je geest kalmeren.

Je bent nu in een staat van volledige harmonie en evenwicht. Stel jezelf nu voor dat je een wens mag doen die je naar het universum stuurt. Visualiseer deze wens helder en sterk en stuur het naar de maan om de energie van de maan te laten versterken. Voel de kracht van deze wens en weet dat het universum deze wens hoort en je zal helpen om het te manifesteren.

Terwijl je rustig uitademt, voel je hoe de energie van de volle roze maan in Weegschaal je lichaam en geest verlaat. Weet dat deze energie met je blijft, ook nadat je uit deze meditatie komt. Breng je aandacht terug naar je ademhaling en open langzaam je ogen.

Je hebt nu de energie van de volle roze maan in Weegschaal in jezelf opgenomen en bent volledig in evenwicht en in harmonie. Neem deze energie met je mee terwijl je verder gaat in je dag en laat het je helpen om positieve veranderingen in je leven aan te brengen en om relaties te verbeteren. Blijf je richten op evenwicht en harmonie in jezelf en in je omgeving en weet dat de kracht van de maan je altijd zal ondersteunen.

Bedankt voor het deelnemen aan deze geleide meditatie. Neem de tijd om rustig terug te keren naar je dagelijkse activiteiten en om te reflecteren op de inzichten die je tijdens deze meditatie hebt gekregen.

Namasté.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨