Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis gouden kaars
0
Hekserij Spiritualiteit

Spirituele betekenis gouden kaars

Spirituele betekenis gouden kaars

Wil je aan de slag met kaarsenmagie en een gouden kaars gebruiken? Je leest hier over de spirituele betekenis van een gouden kaars.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Kaarsenmagie? We leggen het je graag uit. Kaarsen staan voor het element Vuur. Ze staan universeel symbool voor licht en spirituele verbondenheid. Een kaars kan ook je eigen spirituele kracht symboliseren: je innerlijke licht. In kaarsenmagie is de kleur van een kaars belangrijk. Elke kleur kaars heeft een eigen spirituele betekenis en eigen magische kracht.

In dit artikel leggen we je uit wat de betekenis is van een gouden kaars, hoe je gouden kaarsen kunt gebruiken in rituelen en wat de magische werking is van gouden kaarsen tijdens, spreuken, affirmaties of in je thuisaltaar.

Spiritualiteit en gouden kaarsen

  • Chakra: Zonnevlecht chakra
  • Dag: Zondag
  • Engel:
  • Element: Vuur
  • Numerologie:
  • Planeet: Zon
  • Stenen: Citrienkwarts en Pyriet
  • Sterrenbeeld: Leeuw

Gouden kaarsen zijn gekoppeld aan de zon. Het zijn kaarsen die leven geven. Daarom wordt een gouden kaars ook wel geassocieerd met teken Leeuw en met het element vuur. Het kan dus goed zijn om na te denken over de kleur kaars die je inzet, met name als het voor jezelf of voor iemand in dit teken is.

Je kunt voor veel spreuken eventueel ook kiezen voor een gele kaars.

Gouden kaars betekenis

Een gouden kaars staat voor mannelijke energie, de zon, rijkdom, weelde en spirituele verworvenheid. Het is een luxe kaars, die staat voor je eigen schittering.

Shop hier gouden kaarsen.

Magisch gebruik van gouden kaarsen

Hoe kun je een gouden kaars het beste gebruiken?

  • Een gouden kaars kan worden ingezet bij spreuken rondom succes, ambitie en voorspoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨