Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Aartsengel Michaël aanroepen: zo doe je dat
0
Engelen

Aartsengel Michaël aanroepen: zo doe je dat

Aartsengel Michaël aanroepen - Engelen - VolleMaanKalender.nl

Deze naam heb je vast al eens gehoord: aartsengel Michaël. Dit is namelijk een van de bekendste aartsengelen. Aartsengel Michaël is een strijder. Lees hier hoe je hem kunt aanroepen én wat je qua energie mag verwachten.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Aartsengelen worden gezien als krachtige spirituele wezens. Ze trekken al eeuwenlang onze aandacht. Je kunt aartsengelen om hulp vragen. Ze zijn er om jou te ondersteunen. Om je kracht te geven wanneer je dit nodig hebt, maar ook om je te laten weten of je wel (of niet) op het juiste pad bent.

Aartsengel Michaël is een leider en een krijger. Een engel van kracht en goedheid. Hij staat bekend als een beschermer, zowel over land als over mensen. Michaël betekent ‘Wie is als God?’ Hij staat voor rechtvaardigheid en eerlijkheid.

Dat wat hij voor ogen heeft, zal gerealiseerd worden. En die energie deelt ‘ie graag met jou! Heb je hulp nodig? Wil je iets loslaten of juist omarmen? Zoek je een bepaalde route of een pad om te volgen? Een situatie of een vraagstuk, het maakt niet uit wat: roep aartsengel Michaël aan en hij zal je helpen!

Wil je iets loslaten (angst, oud zeer, maar ook een vooroordeel), gebruik dan deze tekst: ‘Aartsengel Michaël, bedankt voor je hulp bij het loslaten van mijn angst. Help mij alsjeblieft om op elk moment vervuld van liefde te zijn.’ 

Aartsengel Michaël aanroepen

De energie van aartsengel Michaël is blauw/paars van kleur. Deze kleuren staan symbool voor kracht en beschermende energie.

Wil je aartsengel Michaël aanroepen, mediteer en visualiseer dan dat deze kleur jou energie brengt om de antwoorden te vinden. Je kunt ook accessoires of andere items in die kleur gebruiken, denk aan lavendel (lavendel aromatherapie), blauw/paarse edelstenen of een pendel met deze kleur.

Tekenen van aartsengel Michaël

Vraag je je af of aartsengel Michaël al contact met je heeft opgenomen? Wil je weten of het aanroepen van aartsengel Michaël succesvol is geweest? Je leest hier enkele manieren om zijn tekens en boodschappen te herkennen. Uiteindelijk draait ‘t om jouw gevoel en intuïtie, dus geef je gevoel hierin altijd het voordeel van de twijfel.

Een duidelijke stem

Heb je een stem gehoord die jou luid en duidelijk iets vertelt? Grote kans dat dit aartsengel Michaël is! Twijfel je? Zorg er dan voor dat je ruimte in je hoofd maakt om boodschappen te ontvangen. Mediteren kan jou hierbij helpen.

Blauw/paars licht

Blauw en paars zijn de kleuren van de energie van aartsengel Michaël. Als je blauwe of paarse lichtflitsen zie (terwijl dit normaal niet aanwezig is), wees je er dan van bewust dat hij je iets probeert door te geven. Concentreer je op je gedachten; wat wil hij je vertellen? Waar dacht je zojuist aan?

Je voelt het

Je engelen spelen vaak in op jouw zintuigen om contact met je op te nemen. Jouw zintuigen zijn immers direct verbonden met je persoonlijke intuïtie. In het geval van aartsengel Michaël werkt dit ook zo. Een verschil in temperatuur of een tintelend gevoel zijn subtiele tekenen dat hij je probeert te bereiken. Ook nu geldt; concentreer je op je gedachten. Welke hulp kan jij gebruiken?

Michael in je leven

Valt het je op dat er ‘ineens’ heel veel Michaels in je leven komen? Dit kan maar zo een teken van hem zijn!

Koorden doorsnijden

Wist je dat aartsengel Michaël er ook om bekend staat dat je hem kan aanroepen om hulp bij het doorsnijden van energiekoorden (met zijn zwaard)? Wil je graag oude koorden, bijvoorbeeld vanuit vorige levens of eerdere zielsafspraken, verbreken? Aartsengel Michaël kan je daarbij helpen.

Als je weet vanuit welk chakra het koord verbonden is met de ander, kun je dit visualiseren vanuit die bepaalde plek. Bijvoorbeeld als jouw Derde Oog Chakra (Ajna Chakra) verbonden is met die van iemand anders en je wil dit laten doorsnijden. Visualiseer je Derde Oog Chakra in gedachten, met het koord dat er uit komt.

Is het koord nog actief, dan is het verlicht en straalt het energie uit. Is het koord niet meer actief, dan is het dof, grijs en grauw.

Houd het koord in gedachten met twee handen vast. Visualiseer dit. Zie vervolgens voor je dat aartsengel Michaël voor je verschijnt met zijn zwaard. Hij vraagt je of het akkoord is dat hij het energiekoord doorbreekt. Je kunt in gedachten antwoorden dat je het energiekoord respectvol wil verbreken en dat je toestemming verleent. Zie voor je hoe aartsengel Michaël na een goedkeurende knik het koord doorklieft met zijn zwaard.

Let op: een hartsverbinding tussen tweelingzielen (het gouden koord) valt niet te doorbreken. Lees meer over energiekoorden en tweelingzielen in ‘Tweelingzielen energiekoorden verbreken, schoonmaken of opruimen‘.

Aartsengel Michaël orakelkaarten

  • Aartsengel Michaël kaarten
  • Aartsengel Michaël kaarten

Het Aartsengel Michaël deck bestaat uit 44 orakelkaarten, die voorzien zijn van tekst en een afbeelding. Ze geven je een steuntje in de rug wanneer jij dit kunt gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨