Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Zo maak je een online vision board
2
Business Manifesteren

Zo maak je een online vision board

Zo maak je een online vision board

Wil je werken aan je dromen, wensen en doelen? Maak dan een gratis online vision board . Dit helpt jou namelijk je dromen te verwezenlijken en je focus te behouden.

‘Vroeger’ knipten we tijdschriften stuk om een mooi vision board te maken. Een collage van knipsels, foto’s en quotes. Dat was niet alleen heel nuttig om te doen, maar ook heel heilzaam. Want met het maken van je vision board, kun je je dromen en doelen nóg beter (dagdagelijks) visualiseren.

En visualiseren is onderdeel van de Wet van de Aantrekkingskracht. Hierdoor werk je bijna automatisch dus meer aan je dromen en doelen, want je hebt er een beter idee bij hoe ze eruit zien. Daarnaast worden je hersenen ‘geprogrammeerd’ om dat te zien wat jij wenst. Wens jij een rode auto, dan zul je meer rode auto’s zien rijden én meer kansen zien om een rode auto te kopen.

Terug naar het online vision board. Natuurlijk is lekker knippen en plakken evenzo leuk, maar tegenwoordig kun je zo’n board ook gemakkelijk online maken. In dit artikel vind je 3 online tools om dit te doen!

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

1) Ontwerp je online vision board met Canva

Canva.com is zowel een website als een mobiele app. Canva staat bekend om het gemak: er zijn allerlei kant-en-klare templates beschikbaar voor diverse uitingen, waaronder dus ook voor je online vision board of collage. Ook kun je kiezen uit diverse formaten.

Je upload er gemakkelijk je eigen afbeeldingen in, maar je kunt ook kiezen uit een aantal (gratis) afbeeldingen die in de tool zitten. Voeg gemakkelijk grafische elementen toe en maak de teksten op in de mooiste lettertypes.

Wat ook een voordeel is aan Canva: je kunt er ook video’s uploaden en verwerken. Als je vervolgens dan je vision board exporteert als MP4-bestand, heb je een online vision board met bewegend beeld. Zie hieronder!

2) Maak je online vision board met Pinterest

Pinterest is niet meer weg te denken uit het landschap van social media. Als verzamelplaats voor al jouw inspiratie kun je het ook gemakkelijk inzetten om je gratis online vision board te maken. Creëer een account (als je dat nog niet hebt) en maak een nieuw bord aan. Zoek vervolgens de mooiste afbeeldingen en video’s op en pin ze op je bord. Je kunt ook je eigen afbeeldingen uploaden.

Tip: zet je bord verborgen (of laat ‘m juist openbaar staan – het is maar net wat jij wil).

3) Gebruik Adobe Spark voor mooie visualisaties

Adobe Spark is een tool in opkomst. Het is niet zo populair als Canva of Pinterest, maar werkt absoluut goed voor ‘t maken van een gratis online vision board. Je kunt je gemakkelijk aanmelden, er zijn verschillende templates beschikbaar (in allerlei formaten), je kunt er je eigen foto’s uploaden én er is een gehele database aan gratis beelden.

Je kunt natuurlijk ook altijd je foto’s afdrukken om ze – net als in de headerfoto – mooi aan een muur, je koelkast of aan een prikbord te hangen. Ook dat werkt!

Visualiseren = creëren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨