Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Welke etherische olie is goed voor de luchtwegen?
0
Aromatherapie

Welke etherische olie is goed voor de luchtwegen?

Welke etherische olie is goed voor de luchtwegen?

Als je last hebt van ademhalingsproblemen, kan het gebruik van etherische oliën een natuurlijke manier zijn om verlichting te vinden. Sommige etherische oliën staan bekend om hun vermogen om de luchtwegen te openen, slijm los te maken en ontstekingen te verminderen. In dit artikel leer je meer over welke etherische olie goed is voor je luchtwegen en hoe je ze kunt gebruiken!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Pepermunt etherische olie

Pepermuntolie is een van de meest populaire etherische oliën voor het verlichten van ademhalingsproblemen. Het heeft een verkoelend effect dat kan helpen bij het openen van de luchtwegen en het losmaken van slijm. Daarnaast heeft pepermuntolie ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen bij ontstekingen van de luchtwegen.

Eucalyptus etherische olie

Eucalyptusolie is een andere populaire etherische olie die bekend staat om het vermogen om je luchtwegen te openen. Het bevat een stof genaamd eucalyptol, die kan helpen bij het losmaken van slijm en het verminderen van ontstekingen. Eucalyptusolie kan ook helpen bij het verminderen van hoesten en het verlichten van keelpijn.

Rozemarijn etherische olie

Rozemarijn etherische olie staat bekend om de ontstekingsremmende eigenschappen en kan daarom nuttig zijn bij ademhalingsproblemen die gepaard gaan met ontstekingen. Het kan ook helpen bij het verminderen van slijm en het openen van je luchtwegen.

Hoe etherische oliën te gebruiken voor de luchtwegen?

Kies een etherische olie die geschikt is voor de luchtwegen, zoals pepermuntolie, eucalyptusolie of rozemarijnolie. Deze oliën hebben allemaal eigenschappen die je helpen om je luchtwegen te openen, slijm los te maken en ontstekingen te verminderen.

Gebruik een goede aroma diffuser. Vul de diffuser met water volgens de instructies van de fabrikant. Meestal moet je de diffuser vullen tot het aangegeven niveau. Voeg 3-5 druppels etherische olie toe aan het water in de diffuser. Gebruik niet te veel etherische olie, want dit kan overweldigend zijn en kan juist (luchtweg)irritatie veroorzaken. Zet de diffuser aan. De diffuser verspreidt de etherische olie in de lucht en creëert een aangename geur. Genieten maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨