Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Uranus retrograde in Stier 2020
0
Retrograde

Uranus retrograde in Stier 2020

Uranus retrograde in Stier 2020 - VolleMaanKalender.nl

Uranus, de planeet van (plotselinge) verandering en revolutie, gaat zaterdag 15 augustus retrograde in Stier. Uranus retrograde 2020 duurt tot half januari 2021, dus we gaan deze energie nog wel eventjes merken.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Tijdens deze retrograde is gaan ‘we’ – de mensheid – als collectief beseffen dat ‘t echt niet meer langer zo kan zoals ‘t nu gaat. We verzetten ons. Tegen invloeden van de overheid, tegen oneerlijkheid en tegen ongelijkheid.

Een energie die vijf maanden duurt, dus. Uranus retrograde 2020 staat in aardeteken Stier, en dat betekent een verandering op ‘t gebied van liefde en geborgenheid. Een positieve verandering, want Uranus (waar disruptief luchtteken Waterman over heerst) wil altijd ‘t beste voor iedereen. In astrologie worden Uranus en Waterman namelijk geassocieerd met de mensheid, toekomst, technologie en revolutie.

Check je geboortehoroscoop: waar staat Uranus in jouw chart (grafiek)? Dit zegt iets over hoe jij als persoon vecht tegen autoriteit en de huidige culturele normen. Hoe jij voor de mensheid staat, en deze wil verbeteren.

De energie van Uranus retrograde 2020

De energie is rebels. Tegendraads. Met deze retrograde hangt er een wereldwijde revolutie in de lucht. Een verandering die voortkomt uit alles wat het afgelopen half jaar gaande is rondom bijvoorbeeld de Covid-19 pandemie (en de gezondheidszorg), inclusiviteit en diversiteit. Verwacht de komende vijf maanden dus meer protesten tegen de overheid en tegen instanties.

Stier, het teken waar de retrograde in is, gaat over geborgenheid. Over ‘aardse’ zaken, zoals geld en bezittingen, maar ook over huis en hart. Daarom staan de komende vijf maanden ook in het teken van veranderingen op deze gebieden. Je wil ‘vechten’ (neem dit vooral figuurlijk) voor waar jij recht op hebt, en je wil die fijne woonplek creëren waar jij zo aan toe bent.

Tot wanneer duurt deze retrograde?

Uranus retrograde 2020 duurt vijf maanden, tot aan half januari 2021.

Bekijk hier alle retrograde planeten van 2020.

Nieuwsbrief: meld je nu aan voor astro-updates in je inbox!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨