Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Zwanger? Ontvang gratis baby producten met de blije doos!
0
Alles over de zwangerschap Mama & baby

Zwanger? Ontvang gratis baby producten met de blije doos!

Zwanger? Ontvang gratis baby producten met de blije doos!

Ben je zwanger? Ontvang dan gratis baby producten met de blije doos! Met items van onder andere Pampers, Nijntje en Difrax is ‘t een feestje om dit cadeaupakket te ontvangen en uit te pakken.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Het is heerlijk om tijdens je zwangerschap spulletjes te kopen voor je baby. Al die kleertjes en accessoires, de keuze is reuze! Je kunt in die periode al helemaal wegdromen over je kindje. Je hebt genoeg nodig, dus gratis baby producten zijn dan éxtra fijn om te ontvangen. En met de blije doos van WIJ zit dat wel goed!

Wat zit er in de blije doos?

In de blije doos zitten onder meer producten van Nijntje, Pampers, Prénatal, Sudocrem, Philips Avent, SPA en Difrax. Ook zitten er diverse kortingsbonnen in. Daarnaast ontvang je tijdens je zwangerschap en tot 1 jaar na de geboorte het magazine WIJ. En is je kindje geboren, dan krijg je óók nog eens een leuk mutsje met zijn of haar naam cadeau. Helemaal voor niets, dus!

Gratis cadeaupakket met baby producten

Meld je hier aan voor de blije doos en je kunt dit gratis cadeaupakket binnenkort ophalen bij eenPrénatal bij jou in de buurt. Let op: de inhoud van de blije doos varieert. Ook kun je dit pakket alléén voor jezelf aanvragen, dus niet voor bijvoorbeeld een vriendin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.