Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Mars in Stier 2021
0
Mars Planeten Transits

Mars in Stier 2021

Mars in Stier 2021 - VolleMaanKalender.nl

Vandaag, woensdag 6 januari 2021, verschuift actieplaneet Mars in Stier. ♉️ 𝘛𝘪𝘮𝘦 𝘵𝘰 𝘴𝘭𝘰𝘸 𝘥𝘰𝘸𝘯! Dit is de energie van Mars in Stier 2021.

De hectische dagen (want eerlijk is eerlijk, feestdagen vliegen voorbij en zijn áltijd veel drukker dan je zelf zou willen) zijn achter de rug en je bent in het nieuwe jaar ‘geland’.

Gebruik deze ‘langzame’ energie dan ook om echt even te aarden. Om je structuur voor de komende periode op orde te hebben, voordat je overgaat op actie. En als ‘t gaat om confrontaties: ga die de komende periode niet aan. Het hoeft niet, er is geen reden om je druk te maken.

Geniet van deze periode waarin actieplaneet Mars in Stier staat, want een rustigere plaatsing bestaat bijna niet. Eventjes kalmte – die storm komt namelijk nog wel. Aarden is het sleutelwoord en dat doe je door in jezelf te keren, de natuur in te gaan en zaken even ‘te laten zoals ze zijn’. Ook mediteren is een goede optie.

Het effect van deze transit? Bereken je Mars!

De planeet Mars draait in astrologie om wat jou drijft. Wat jou enthousiasmeert, maar ook wat jou boos maakt. Wil je weten wat het effect van deze transit op jou is? Bereken dan je Mars. Heb je je Mars in teken Stier in je geboortehoroscoop, dan zal deze plaatsing namelijk nog meer voor jou doen dan als je die plaatsing niet in Stier hebt.

Tot wanneer blijft Mars in Stier 2021?

Mars blijft tot maandag 22 februari 2021 nog in aardeteken Stier. Daarna gaat de planeet over naar luchtteken Tweelingen. Daarover lees je hier later meer! ✨

Misschien vind je deze items ook leuk?

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨