Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Numerologie: 2021 is een 5-jaar en dit is wat het betekent
4
Numerologie

Numerologie: 2021 is een 5-jaar en dit is wat het betekent

Numerologie: 2021 is een 5-jaar en dit is wat het betekent - VolleMaanKalender

We staan aan ‘t begin van een nieuw jaar! Met numerologie kunnen we een kijkje in de toekomst bieden: wat gaat 2021 ons brengen? 2021 is een universeel 5-jaar: ontdek hier wat ons in 2021 te wachten staat.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Allereerst: numerologie is gebaseerd op het idee dat getallen een spirituele betekenis hebben. Het gaat om de symboliek van getallen en het herkennen van patronen. In numerologie werk je met de getallen 1 tot en met 9, 11, 22 en 33. Lees hier meer over numerologie.

2021 numerologie: het jaar van de 5

2021 is het jaar van getal 5. Dit is gebaseerd op de totale som van de getallen van het jaartal. In dit geval: 2 + 0 + 2 + 1 = 5. Het getal 5 staat in numerologie voor vrijheid, ongebondenheid en variatie. Een andere betekenis voor 2021 is dat het een jaar wordt van overgang en grote veranderingen.

Het 5-jaar zal ons aanmoedigen om een nieuwe manier van vrijheid te ontdekken. Het is een tijd om nieuwe passies te vinden en spannende avonturen te beleven. In 2021 voelen we ons vrijer en beter in staat om de veranderingen aan te brengen. We zullen nieuwe initiatieven nastreven en grenzen willen overschrijden. En dat laatste is ook nodig om nieuwe vindingen te doen!

Daar tegenover staat dat 2021 ook onze zwaktes zal onthullen. Het zal ons op de proef stellen met allerlei verleidingen. Hoe sterk ben jij? Kan jij het weerstaan? Wees voorzichtig met het gevoel van ongeduldigheid, heb lief en… vergeet in 2021 ook niet dat materialisme niet rijk maakt.

Gebruik de energie van 2021 in je voordeel

Je kunt de energie van de vrije ‘5’ goed in je voordeel gebruiken door op zoek te gaan naar nieuwe kansen en uitdagingen. Durf uit je comfortzone te stappen, stel kritische vragen en voel je vrij om te doen wat je wil doen. Helemaal na zo’n jaar als 2020 is het heel bijzonder dat juist 2021 het jaar is van vrijheid en ongebondenheid. Dat betekent niet dat je de regels aan je laars moet lappen, nee, absoluut niet. Het betekent juist dat je op zoek mag gaan naar nieuwe manieren van reizen en contacten.

Het is daarmee ook een prachtig jaar – ook omdat het dus tegelijk valt met de disruptieve Age of Aquarius (dat startte tijdens The Great Conjunction op 21 december 2020) – om je ondernemende skills naar boven te halen. Wat kun jij doen om bij te dragen aan veranderingen? Durf groots te denken!

Wat gaat 2021 jou brengen?

Wil je weten hoe jouw 2021 eruitziet op basis van jouw levensgetal? Check dan het artikel ‘Wat gaat 2021 jou brengen? Bereken hier jouw persoonlijke jaar 2021!‘.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨