Volle Maan Kalender
Je leest nu...
Wat gaat 2021 jou brengen? Bereken hier jouw persoonlijke jaar 2021!
6
Numerologie Spiritualiteit

Wat gaat 2021 jou brengen? Bereken hier jouw persoonlijke jaar 2021!

Wat gaat 2021 jou brengen? Bereken hier jouw persoonlijke jaar 2021! - VolleMaanKalender.nl

Het getal 5 is een universeel getal voor het jaar 2021. Jij hebt ook nog een eigen levensgetal. Wil je weten wat 2021 voor jou in petto heeft? Bereken je persoonlijke jaar 2021 en lees jouw numerologische voorspelling voor 2021.

2021 is dus het jaar van getal 5. Dit is gebaseerd op de totale som van de getallen van het jaartal. In dit geval: 2 + 0 + 2 + 1 = 4. Het getal 5 staat in numerologie voor vrijheid, ongebondenheid en variatie. Een andere betekenis voor 2021 is dat het een jaar wordt van overgang en grote veranderingen. Lees hier meer over de numerologische betekenis van 2021.

Bereken je levensgetal om meer over je persoonlijke jaar 2021 te lezen

Om je persoonlijke jaargetal voor 2021 te weten, moet je eerst je levensgetal weten. Je berekent je levensgetal door alle getallen van je geboortedatum op te tellen en terug te brengen naar één getal. Als voorbeeld neem ik mijn geboortedatum: 31-07-1988, dus 3+1+0+7+1+9+8+8=37. Die 37 moet terug naar één getal, dus 3+7 = 10, en dat is dan weer 1. Mijn levensgetal is dus 1. Hieronder kijk ik bij de informatie over levensgetal 1.

Heb je die van jou? Mooi! Kijk hieronder naar jouw levensgetal en lees over jouw persoonlijke jaar voor 2021!

Levensgetal 1: wat gaat 2021 jou brengen?

Als je levensgetal 1 hebt, dan ben je dol op nieuwe dingen en innovatie. Je bent op je gelukkigst als je aan een nieuw project of nieuw avontuur kan beginnen. Vorig jaar was een rustig jaar voor je, dus in het nieuwe jaar is het tijd voor actie! In dit universele 5-jaar ga je enkele veranderingen in je leven aanbrengen die passen bij je ambities en je ware aard. Jouw lot ligt in jouw eigen handen – you’re the boss! Hoewel 2021 voor iedereen een onzeker jaar zal zijn, is één ding zeker: voor jou wordt dit geen saai jaar.

Levensgetal 2: wat gaat 2021 jou brengen?

Heb jij levensgetal 2? Dan vervolg je het komende jaar gewoon je weg, zonder teveel te willen veranderen. Je bent van nature iemand die beide kanten van een verhaal snapt. Die beide partijen begrijpt en altijd ‘in het midden staat’. Dit jaar is dat niet anders, maar ben je wel wat rustiger en bedachtzamer. Je weet wie je bent en wat je echt diep van binnen wilt. In het voorjaar van dit universele 5-jaar gaat voor jou alles z’n gangetje, maar vanaf de zomer probeer je (dankzij advies van je vrienden/familie) een paar nieuwe dingen en heb je energie om iets nieuws te proberen. Verwacht van dit jaar niet teveel van jezelf – gewoon met de stroom meegaan is helemaal okay!

Levensgetal 3: wat gaat 2021 jou brengen?

Levensgetal 3? Dit jaar steek je de handen uit de mouwen en ben je vastbeslotener dan ooit om je persoonlijke en professionele doelen te bereiken! Niets kan jou in de weg staan. Je deelt je idealen en waar je voor staat met wie ’t maar wil horen. Vermoeidheid ken je dit jaar niet (of nouja – nauwelijks) en je hebt de drive en passie om er voor te gaan. Als levensgetal 3 houd je van nature van communicatie en creativiteit/creatie, dus juist nú met al die ‘wijzigingen’ van het nieuwe normaal voel jij je als vis in het water met de eindeloze mogelijkheden. Dit universele 5-jaar wordt helemaal jouw jaar voor het behalen van je dromen en doelen!

Levensgetal 4: wat gaat 2021 jou brengen?

Als levensgetal 4 ben jij van de structuur. Van de stabiliteit en van de ‘basis’. Alle beslissingen die jij maakt, die zijn dan ook gebaseerd op die waarden. Je houdt ervan om alles goed en zorgvuldig te bekijken. Als gevolg hiervan kan je fantasie soms worden beperkt. Dat maakt dat er in dit universele 5-jaar voor jou in de eerste helft van 2021 er weinig zal gebeuren. Je zorgt – net als ieder jaar – voor een goede basis (helemaal na een jaar zoals 2020!), maar… in de tweede helft van het nieuwe jaar word je wat vrijer. Je snapt dat zaken nou eenmaal niet altijd kunnen gaan zoals jij ze ’t liefste zou zien, en dat geeft de rust om juist creatief te kunnen zijn.

Levensgetal 5: wat gaat 2021 jou brengen?

Hi, levensgetal 5! Jouw levensgetal matcht met het jaargetal voor 2021. Dat maakt ’t dit jaar een jaar van alle mogelijkheden. Je moet ze alleen zelf zien te vinden én zelf oppakken. Hoe meer de maanden in ’t nieuwe jaar verstrijken, hoe meer je een intense behoefte gaat voelen om je leven te veranderen. Dat wat niet meer bij je past of dat wat jou niets oplevert: weg ermee. Deze aanpassing gaat goed voor je uitpakken. Je grootste uitdaging voor dit jaar zal zijn om je eigen twijfels en onzekerheden het zwijgen op te leggen. Breek de regels en pak je kansen!

Levensgetal 6: wat gaat 2021 jou brengen?

Als levensgetal 6 ben je zorgzaam. Je maakt je druk om anderen. Om familie, om vrienden en om naasten. Maar ook om de mensheid. Dat zit in je aard. Je zit veel in je hoofd en zal dit jaar veel nadenken. Of het nu gaat om je relaties, je carrière of zelfs je rol in de samenleving: je voelt aan dat je wil veranderen, maar je weet even niet waar je moet beginnen. Gelukkig wordt dit met het verstrijken van de maanden helder. Dit universele 5-jaar geeft jou tijd om te reflecteren, zodat je hier je rust in kan vinden. En bedenk: what’s meant to be, will be!

Levensgetal 7: wat gaat 2021 jou brengen?

De eerste drie maanden van 2021 zullen voor jou wat lastiger zijn, levensgetal 7. Je bent van nature iemand die veel aanvoelt, ook op afstand. Het afgelopen jaar was voor jou niet makkelijk. Zoveel prikkels, zoveel gevoel. De donkere dagen van de winter dragen daar ook niet positief aan bij. Gelukkig duurt ’t niet lang en staat de lente van 2021 voor de deur. Dé tijd voor een nieuwe begin. Haast je niet en keer in jezelf.

Hoe kan jij betekenis aan je leven geven? Hoe kan jij – net als de bloemen in ’t voorjaar – tot bloei komen? Het is niet gek om even een stapje terug te doen, voor je weer vooruit stapt. Door zaken vanuit een ander perspectief te bekijken, vind je nieuwe oplossingen. Misschien kan iemand met levensgetal 2 jou hierbij helpen? Dit universele 5-jaar zal voor jou geen spannend en vernieuwend jaar worden, maar juist een jaar van rust.

Levensgetal 8: wat gaat 2021 jou brengen?

Als levensgetal 8 zul je in 2021 een bijzonder enthousiast jaar tegemoet gaan. Je hebt 100% energie en je voelt je niet te stoppen. Een ware ondernemersgeest, zo blijkt! Je laat de wereld graag zien waar je mee bezig bent en waar je naartoe wil. Dit universele 5-jaar is een topjaar voor je carrière. Je kan namelijk een flinke stap voorwaarts maken, bijvoorbeeld door te veranderen van functie, verantwoordelijkheden of in de vorm van een salarisverhoging. Alles is mogelijk!

Levensgetal 9: wat gaat 2021 jou brengen?

Als levensgetal 9 ben je vaak bezig met ‘de grote vragen’, en dat is in dit persoonlijke jaar 2021 niet anders. Wat wél anders is, is dat je ‘de grote vragen’ het komende jaar aan jezelf mag stellen. Maak een innerlijke duik en ontdek jezelf opnieuw. Wat maakt jou echt gelukkig? Welke ballast wil jij kwijt? Wrok is als het drinken van vergif, en hopen dat de ander er ziek van wordt. Dat is niet wat voor jou. Vergeven is goed. Vergeten hoeft natuurlijk niet. Door deze innerlijke schoonmaak het komende jaar, zul je 2022 ingaan met een schone lei. En dat voelt bevrijdend!

Misschien vind je deze items ook leuk?

Volg VolleMaanKalender via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

(1) Comment

  1. Mijn levensgetal is 11, Wat gaat 2021 voor me brengen??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shop astro-items ✨