Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender augustus 2022
1
Kalender

Astrologie kalender augustus 2022

Astrologie kalender augustus 2022

Wat staat jou augustus 2022 te wachten op het gebied van astrologie en leven de maan? Dat lees je in de astrologie kalender augustus 2022!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

We beginnen augustus 2022 met een speelse, flirterige energie. De zon staat in Leeuw en dat is te merken aan álles. Je voelt je wat meer extravert dan gebruikelijk, je trekt er wat meer op uit en je blik is open. Oogcontact, speels naar elkaar kijken… De vurige energie van Leeuw is niet te missen.

Je wil gevoelsmatig vrij breken. Vrij breken van regels, van ‘moeten’, van je agenda… Gewoon even niets. Ineens heb je het besef: ik word geleefd, in plaats van dat ik leef. Door de invloed van Mars en Uranus in Stier zoek je naar onafhankelijkheid. Naar mogelijkheden om dingen op jouw manier te doen.

Donderdag 4 augustus gaat Mercurius in Maagd. Mercurius gaat om communicatie, en wanneer deze in aardeteken Maagd staat (de komende weken) is de energie rondom communicatie geaard en praktisch. En perfectionistisch, dat ook.

Maandag 8 augustus 2022 is de opening van de ‘Lions Gate’, of ook wel de Leeuwenpoort. De Leeuwenpoort is dan geopend en op deze dag zijn we sterk verbonden met de spirituele wereld. Veel mensen voelen deze energie als heftige activatie. Je leest hier over de energie van deze opening én we delen wat tips en info met je.

Lees ook: Tweelingzielen augustus 2022: kosmische rollercoaster

Donderdag 11 augustus gaat liefdesplaneet Venus in Leeuw. Vuurteken Leeuw houdt van flirten (zoals je hierboven al las), dus bereid je voor op een flirterige, speelse periode. Single? Misschien kom je juist die ene persoon tegen… Trek er op uit, dat doet je goed!

Vrijdag 12 augustus staat de volle maan in Waterman. Waterman is een luchtteken dat vrij rationeel is. Meer op het hoofd gericht, dan op het hart. Met een volle maan in Waterman vind je het lastig om je emoties te uiten. Daarnaast ben je heel erg zoekende naar ‘wie ben ik’ en ‘hoe pas ik in het geheel’. Waterman kan de vreemde eend in de bijt zijn en onder deze volle maan is dat het gevoel wat je kan hebben.

In de avond en nacht van 12 augustus op 13 augustus 2022 is de jaarlijkse Perseïden meteorenregen. Een prachtig schouwspel van vallende sterren! Lees hier meer over dit event.

Vanaf maandag 22 augustus staat de zon in Maagd. Aardeteken Maagd is praktisch, perfectionistisch en down to earth. Het is een harde werker, iemand die alles tiptop in orde wil hebben. De komende weken kan je focus dan ook liggen op werk en hoe je dit kunt verbeteren.

Woensdag 24 augustus gaat Uranus retrograde in Stier. Dit is een retrograde-periode van vijf maanden, waarin je afscheid mag nemen van al dat niet werkt voor jou. Stier kan heel erg vasthouden aan gewoontes en ideeën, maar onder de invloed van Uranus retrograde móet je wel loslaten. Dat kan pittig zijn, maar uiteindelijk zul je blij zijn met de resultaten.

Zaterdag 27 augustus staat de nieuwe maan in Maagd, net als de zon op dat moment. Dit is een mooie nieuwe maan om na te denken over je carrière en loopbaan. Zit je nog goed? Wat kan anders, wat wil je zelf en wat is er mogelijk? Als je voor jezelf antwoorden op deze vragen hebt, is het tijd om intenties te zetten en te kijken naar hóe je komt bij het punt waar je wil zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨