Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan januari 2021 in Steenbok
2
Maan Nieuwe maan

Nieuwe maan januari 2021 in Steenbok

Nieuwe maan januari 2021 in Steenbok - VolleMaanKalender.nl

Woensdag 13 januari 2021 staat de nieuwe maan om 06.00 uur in Steenbok. 🌑 Steenbok staat voor prestatie en doorzetten. Wat is de betekenis en energie van de nieuwe maan van januari 2021 voor jou?

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De nieuwe maan van januari is de eerste nieuwe maan van het jaar 2021. Ze staat in teken Steenbok ♑, net als de zon en Venus op dat moment.

De maan gaat over emoties en gevoelens. Het is hoe jij reageert op de wereld om je heen. Je gevoel, je (innerlijke) reactie en wat je erbij merkt. De maan gaat diep, net als het gevoel dat daarbij hoort. De maan schijnt op donkere gebieden en onthult geheimen.

De energie van deze eerste nieuwe maan van het jaar 2021 is flink aanwezig, want met deze maan in Steenbok voel je een krachtig en vindingrijk. Gebruik deze eerste nieuwe maan van 2021 in Steenbok dan ook om je dromen goed te visualiseren. Denk aan de goede voornemens (of nog beter: simpele gewoontes die je direct uit kunt voeren) die je hebt gemaakt en wat je dit jaar heel graag wil bereiken. Of lees hier hoe je je intenties voor 2021 kunt zetten.

Je voelt je dus al krachtig en vindingrijk vanwege ’t nieuwe jaar – een onbeschreven blad – en dankzij de energie van sterrenbeeld Steenbok (die bekend staan om vastberadenheid en structuur) zal dit de komende maand ook zo blijven.

Daarnaast herinnert de nieuwe maan in Steenbok ons om terug te kijken op het afgelopen jaar. In 2020 is er veel gebeurd, niet alleen op ‘t gebied van astrologie. Je leven is – hoe dan ook – veranderd. En hoewel 2021 een rustiger jaar wordt, merken we nog wel de nasleep van 2020. Bedenk altijd hoe ver je bent gekomen!

Nieuwe maan in Steenbok 2021 en de invloed op jou: check je geboortehoroscoop

In welke mate de nieuwe maan van januari 2021 van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Steenbok in je geboortehoroscoop, met name in Zon of Maan, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Dat versterkt alle punten van de nieuwe maan. Heb je dat niet, ook dan zul je natuurlijk de energie voelen – maar dan in mindere mate. Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je ‘m uit kunt lezen!

📱 Tip: je kunt ook gratis apps downloaden die jouw geboortehoroscoop voor jou berekenen. Handig daarbij is dat je dagelijks tips krijgt om met de energie van dat moment om te gaan. Lees hier onze top 3 gratis astrologie apps.

Manifesteer met de nieuwe maan van 13 januari 2021

Met de nieuwe maan in Steenbok breekt een periode aan om intenties te zetten en nieuwe maan rituelen uit te voeren. Denk dus na over wat je de komende 6 maanden wil manifesteren.

Het thema van je intenties kun je linken aan de energie van aardeteken Steenbok. Dus zet je intenties rondom prestatie en doorzettingsvermogen. Het is een krachtig teken, dat goed geaard is. Gebruik dit dan ook in je voordeel!

  • Maak (opnieuw) contact met de aarde en de natuur, je voorouders en je wortels
  • Reflecteer op hoe ver je bent gekomen sinds januari 2020 en wees trots op wat je reeds hebt bereikt
  • Welke ambities heb je en wat wil je in 2021 bereiken? Steenbok is ambitieus en gericht op prestatie – nu is een goede tijd om na te denken over je carrière. Juist vanwege de maatregelen rondom corona staat ‘niks vast’ en is ‘alles mogelijk’.

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Wil je weten wanneer de volgende nieuwe maan is? 🌙 Bekijk dan de nieuwe maan kalender 2021.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨