Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Zo maak je jouw Instagram #BestNine2022
0
Business

Zo maak je jouw Instagram #BestNine2022

Zo maak je jouw Instagram #BestNine2022

Wil je ook zo’n mooi overzicht van jouw negen leukste posts op Instagram van 2022? Lees hier hoe je jouw Instagram #BestNine2022 maakt!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Het jaar is na vandaag alweer ten einde! Tijd om terug te blikken op 2022. Wat heb je allemaal gedaan? Hoe was het op 1 januari 2022 en hoe is het vandaag, hoe is het nu?

Eén van de leuke (social media) tradities is de jaarlijkse Instagram #BestNine. In dit overzicht vind je de leukste (op basis van het aantal likes van anderen) posts die je op jouw account hebt geplaatst. En de hashtag van dit jaar is natuurlijk #BestNine2022.

Jouw negen beste foto’s op Instagram: een overzicht maken

De eerste die we bespreken is TopNine.co. Ga naar de website TopNine.co en voer je Instagram gebruikersnaam in. Binnen no-time zie je je #bestnine2022 overzicht verschijnen, inclusief het aantal likes dat je in totaal hebt ontvangen. Je kunt dit helaas niet als afbeelding opslaan, dus wil je het overzicht gebruiken dan moet je het even screenshotten.

Wil je hier meer mee (goed opslaan of bijvoorbeeld in een mooi template in je stories delen), dan zul je de app (helaas alleen beschikbaar voor iOS) moeten downloaden. Via de app heb je meer opties om je best nine vorm te geven. De app is zelfs noodzakelijk om te gebruiken als je een besloten Instagram-account hebt. Let wel: je betaald uiteindelijk geld (zo’n 3,50) voor het gebruik van de functies in de app.

Sterker nog; via de website krijg je wél je volledige overzicht en het aantal likes, maar via de app niet (zie ook de screenshots hieronder ter vergelijking; links is de website, rechts is de app). Voorheen waren deze functies gratis, maar nu niet meer.

Een andere tool om een 2022 Instagram collage te laten maken is BestNine.net. Ga naar bestnine.net en voer je accountnaam in van Instagram. De tool doet ‘t werk verder vanzelf en genereert dus automatisch een fotocollage van je negen meest-gelikete posts uit 2022. Vanwege de drukte moet je wel even geduld hebben: de wachttijd kan flink oplopen. Wij kregen de gehele tijd de melding ‘Many people are waiting now. Please access again in a few minutes to a few hours.’ Dan heb je er dus helemaal niets aan, want je wil je top negen natuurlijk NÚ maken. Net als de rest van de wereld. Afgelopen jaren konden wij hier wel een fotocollage mee maken (2020 en 2021), maar dit jaar kwamen we niet door de wachtrij heen.

De #BestNine2022 van VolleMaanKalender

Natuurlijk hebben we zelf ook zo’n overzicht gemaakt, het is uiteindelijk een screenshot van de TopNine.co website geworden. Dit is onze #BestNine2022! Met alle dank aan jullie voor de vele likes, shares en reacties.

Zo maak je jouw Instagram #BestNine2022

Gelukt? Laat ons via Instagram weten of ‘t is gelukt: we zien jouw #bestnine2022 graag! Tag @VolleMaanKalender in je posts en wij zien ‘m in onze meldingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨