Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Hoe maak je een Instagram #bestnine2020?
0
Business

Hoe maak je een Instagram #bestnine2020?

Hoe maak je een Instagram #bestnine2020?

We hebben dit jaar met z’n allen flink wat gepost op Instagram. 📸 Hoe leuk is het dan om een eigen Instagram #bestnine2020 overzicht van je Insta-posts te maken? Een mooi overzicht van 2020. Hoe dat werkt lees je hier!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Het jaar vloog voorbij, vond je ook niet? Inmiddels zien we de #bestnine – de beste negen – posts op Instagram weer regelmatig in de feed. De #bestnine2020 zijn die fotocollages met de negen meest-gelikete posts van je Instagram-account van 2020.

En dat ziet er zo leuk uit! Daarom wilden we er zelf ook graag één maken. En met deze gratis online tool kun jij ook automatisch je eigen #bestnine2020 overzicht maken!

In dit artikel dus even geen info rondom de maan, spiritualiteit of astrologie 😉, maar een leuke tip voor Instagram!

Hoe maak je een Instagram #bestnine2020?

Maak je Instagram #bestnine2020 met deze tool: TopNine.co

Onze favoriet! Ga naar TopNine.co en voer je Instagram gebruikersnaam in. Vul vervolgens je e-mailadres in. Binnen no-time zie je je #bestnine2020 overzicht verschijnen, inclusief wat statistieken: de hoeveelheid posts, het aantal likes en het gemiddelde aantal likes per post. Je kan het grid meteen downloaden (‘Download now’), waarmee je een .jpg-bestandje krijgt van je Instagram collage. Je kunt ook nog wat aanpassen (‘Customize grid’) voor je ‘m download.

Het bestandje is qua formaat als je ‘m download niet vierkant, maar 9:16. En die verhouding is geschikt voor in je Instagram Stories. Als je ‘m wil gebruiken om in je Instagram feed te posten kun je ‘m natuurlijk wel bijsnijden/gebruiken als 1:1 formaat foto.

Instagram #bestnine2020 video voor in je Instagram Stories

Pluspunt van de TopNine.co tool is de optie om een leuke video voor je Instagram Stories te laten maken (‘Video Story’). De video is een leuke opsomming van je #bestnine2020, zie hieronder! Wanneer je deze download krijg je een MP4-file die je kan uploaden in je stories.

Maak je Instagram #bestnine2020 met deze tool: BestNine.net

Een andere tool om een 2020 collage te laten maken is BestNine.net. Deze tool vereist geen e-mailadres (da’s natuurlijk een voordeel), maar werkt wel veel langzamer (en soms helemaal niet, helaas) én biedt geen video story aan. Ga naar bestnine.net en voer je accountnaam in van Instagram. De tool doet ‘t werk verder vanzelf en genereert dus automatisch een fotocollage van je negen meest-gelikete posts uit 2020. Vanwege de drukte moet je wel even geduld hebben: de wachttijd kan namelijk oplopen tot zo’n 10 minuten. Maar geen nood: je laat het tabblad in je browser (internetscherm) gewoon openstaan en je vervolgt wat je aan ‘t doen was. Je Instagram #bestnine2020 overzicht komt vanzelf tevoorschijn als ‘ie af is.

Eenmaal gemaakt zie je je #bestnine2020: een collage van de negen foto’s die ‘t meeste likes hebben ontvangen. Je krijgt twee opties om te downloaden: de fotocollage mét de like-gegevens erbij of alleen de fotocollage met jouw negen top-posts. Kies welke je wil en post ‘m daarna natuurlijk in je feed.

En… gelukt?

Laat ons via Instagram weten of ‘t is gelukt: we zien jouw #bestnine2020 graag! Tag @VolleMaanKalender in je posts en wij krijgen een melding. ✨

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨