Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Pinterest: jouw ideale online moodboard maker
0
Business Health & happiness Manifesteren

Pinterest: jouw ideale online moodboard maker

Pinterest - jouw ideale online moodboard maker

Wil je werken aan je dromen, wensen en doelen? Maak dan een gratis online moodboard via Pinterest. Dit helpt jou je dromen te verwezenlijken en je focus te behouden. Manifesteren maar! ✨

Pinterest is niet meer weg te denken uit het landschap van social media. Als verzamelplaats voor al jouw inspiratie kun je het ook gemakkelijk inzetten om je gratis online moodboard te maken. Met een Pinterest moodboard maak je je dromen, wensen en doelen gemakkelijk visueel. Dit helpt bij het manifesteren.

Creëer een account (als je dat nog niet hebt) en maak een nieuw bord aan. Je kunt voor elke wens een bord maken, maar je kunt ook wensen bundelen. Heb je bijvoorbeeld dromen en doelen voor een bepaald jaar, maak daar dan een eigen bord voor aan (‘Dromen & Wensen 2023’ of ‘Roadtrip 2023’).

Zoek vervolgens binnen Pinterest de mooiste afbeeldingen en video’s op en pin ze op je bord. Vul dit aan met quotes en tips. Hoe completer, hoe beter! Je kunt ook je eigen afbeeldingen uploaden. Denk aan…

  • Kleurenschema’s
  • Lettertypen
  • Quotes
  • Plaatsen
  • Emoties
  • Items

En de algemene look & feel. Matchende kleuren, items en quotes.

En dan? Zet je bord verborgen of laat ‘m juist openbaar staan – het is maar net wat jij wil. Deel je je wensen met anderen of houd je ze voor jezelf?

Shop de nieuwste spirituele items

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨