Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Instagram Best Nine 2021 maken: zo maak je deze collage
0
Business

Instagram Best Nine 2021 maken: zo maak je deze collage

Hoe maak je een Instagram #bestnine2021?

We hebben dit jaar met z’n allen flink wat gepost op Instagram. 📸 Hoe leuk is het dan om een eigen Instagram ‘Best Nine 2021’ overzicht van je Insta-posts te maken? Een mooi, visueel overzicht van 2021. Hoe een #BestNine2021 werkt lees je hier!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Het jaar vloog voorbij, vond je ook niet? Inmiddels zien we de #bestnine – de beste negen – posts op Instagram al weer voorbijkomen in de feed. De #bestnine2021 zijn die fotocollages met de negen meest-gelikete posts van je Instagram-account van 2021. En dat ziet er zo leuk uit! Daarom wilden we er zelf ook graag één maken. En met deze gratis app en website kun jij ook automatisch je eigen Best Nine 2021 overzicht maken!

Maak je Instagram jaaroverzicht 2021 met een gratis app

Dit jaar is de makkelijkste manier om je Best Nine 2021 te maken een gratis app, namelijk BestGrid for Instagram (Android en iOS). Je hebt wel wat reclame tussendoor, maar je hoeft geen toestemming te verlenen tot je account.

Na het invoeren van je gebruikersnaam, krijg je wat algemene statistieken over je account te zien. Ook je top negen Instagramfoto’s van 2021 verschijnen in een mooi grid. Je kunt ‘t opslaan (klik op Save) op je telefoon, maar ook meteen delen in je feed of stories. Het resultaat zie je hieronder.

Instagram Best Nine 2021 maken: zo maak je deze collage

Een andere optie is (voor iOS-gebruikers) de TopNine.co app. Hier kun je – net als bovenstaande app – een collage laten maken. TopNine.co was vorig jaar onze favoriet, maar er lijkt momenteel (nog?) geen Android-versie te zijn…

Maak je Instagram jaaroverzicht 2021 via een website

Een andere manier om een Instagram jaaroverzicht 2021 collage te laten maken is via de website BestNine.co. Ga naar bestnine.co en voer je accountnaam in van Instagram. Je moet even toegang verlenen* tot je profiel en daarna doet de website ‘t werk verder vanzelf. Deze website genereert dus automatisch een fotocollage van je negen meest-gelikete posts uit 2021. Je Instagram #bestnine2021 overzicht komt vanzelf tevoorschijn als ‘ie af is. Even opslaan (screenshotten) en je kunt ‘m delen! Deze bestnine wijkt trouwens behoorlijk af van de -daadwerkelijke- bestnine, die ik via BestGrid app maakte. Ik heb het idee dat deze website ten tijde van het schrijven van dit artikel niet helemaal naar behoren werkt.

*Let er wel op dat je daarna weer de rechten van de website/tool voor toegang tot jouw Instagram stopzet. Dat doe je via Instellingen en dan Apps en websites (of klik direct op dit linkje) en dan ‘verwijderen’. Die tip wil ik je sowieso meegeven, trouwens. Geef je via je social media account toestemming voor iets, maar gebruik je het niet actief? Trek het dan weer in. Dat is wel zo veilig!

Je hebt ook nog de website BestNine.net. Deze website vereist geen e-mailadres of toestemmingen (da’s natuurlijk een voordeel), maar werkt wel veel langzamer (en soms helemaal niet, helaas). Ga naar bestnine.net en voer je accountnaam in van Instagram. De website doet ‘t werk verder vanzelf en genereert dus automatisch een fotocollage van je negen meest-gelikete posts uit 2021. Vanwege de drukte moet je wel even geduld hebben: de wachttijd kan namelijk oplopen tot zo’n 10 minuten. Zeggen ze, want… hier is nog geen enkele collage voor 2021 voor ons uitgerold. Ook niet na een week wachten. We hopen dat dit nog komt, want vorig jaar werkte deze top!

En… gelukt?

Laat ons via Instagram weten of ‘t is gelukt: we zien jouw Instagram Best Nine 2021 graag! Tag @VolleMaanKalender in je posts en wij krijgen een melding. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨