Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Wat gaat de week van 11 september – 17 september 2023 jou brengen? Weekhoroscoop voor elk sterrenbeeld
0
Horoscoop

Wat gaat de week van 11 september – 17 september 2023 jou brengen? Weekhoroscoop voor elk sterrenbeeld

Weekhoroscoop

Wat heeft het universum voor jou in petto voor de week van maandag 11 september tot en met zondag 17 september? Na de 9/9 Engelenpoort wordt dit weer een bijzondere week, met vrijdag 15 september 2023 de nieuwe maan in Maagd. Wat dit allemaal voor jou betekent? In dit artikel ontdek je je weekhoroscoop voor week 37!

Weekhoroscoop voor elk sterrenbeeld week 37 2023

Ram (21 maart – 19 april) ♈

Lieve Ram, je zult deze week een sterk gevoel van verantwoordelijkheid ervaren, vooral op het werk. De nieuwe maan in Maagd versterkt je behoefte om dingen op orde te krijgen. En op het gebied van liefde… als je single bent, is dit een goed moment om jezelf opnieuw uit te vinden. Zit je in een relatie? Focus dan op verbetering en open communicatie.

Stier (20 april – 20 mei) ♉

Lieve Stier, de nieuwe maan van deze week brengt je een hernieuwde focus op gezondheid en welzijn. Dit is een perfecte week om te starten met een nieuwe fitnessroutine. In de liefde kunnen bestaande relaties een diepere emotionele verbinding ervaren. Singles kunnen een verrassende nieuwe vlam ontmoeten.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) ♊

Lieve Tweelingen, creativiteit stroomt deze week in overvloed. Je zult merken dat je barst van de nieuwe ideeën, mede dankzij de invloed van de nieuwe maan. Op romantisch vlak zullen singles een fascinerend persoon ontmoeten. Degenen in een relatie kunnen hun band verdiepen door samen een nieuwe hobby te verkennen.

Kreeft (21 juni – 22 juli) ♋

Lieve Kreeft, je huiselijke instincten zijn deze week versterkt. Je zou kunnen denken aan het letterlijk herinrichten van je huis? Even een andere energie. In de liefde: als je in een relatie bent, probeer dan de tijd thuis te koesteren. Singles kunnen een oude vlam tegenkomen – misschien is dit het moment om weer te verbinden?

Leeuw (23 juli – 22 augustus) ♌

Lieve Leeuw, communicatie staat deze week centraal. Vooral op het werk zijn heldere gesprekken essentieel. De nieuwe maan in Maagd versterkt je analytische vaardigheden. Op liefdesgebied zal openheid centraal staan, of je nu single bent of in een relatie zit.

Maagd (23 augustus – 22 september) ♍

Lieve Maagd, deze week – vooral rond de nieuwe maan – is het tijd om te reflecteren op je persoonlijke waarden. Op carrièregebied zou een nieuwe zakelijke kans zich kunnen voordoen. In de liefde zul je je meer aangetrokken voelen tot diepgang en betekenis, of je nu single bent of al een partner hebt.

Weegschaal (23 september – 22 oktober) ♎

Lieve Weegschaal, je voelt deze week de behoefte aan balans in je leven. De nieuwe maan brengt frisse energie in zowel je persoonlijke als professionele leven. Als je single bent, houd dan je ogen open voor iemand die je emotioneel evenwicht kan bieden. Heb je een partner, focus dan op het vinden van harmonie thuis.

Schorpioen (23 oktober – 21 november) ♏

Lieve Schorpioen, deze week is het een goed moment om je innerlijke wereld te verkennen. Meditatie en introspectie kunnen waardevol zijn. Qua liefde kan er wat geheimzinnigheid zijn; wees eerlijk en open.

Boogschutter (22 november – 21 december) ♐

Lieve Boogschutter, je sociale leven komt deze week in een stroomversnelling. Nieuwe vriendschappen kunnen net zo verrijkend zijn als romantische relaties. Als je in een relatie bent, is dit een goede tijd om samen met vrienden op te trekken. Ben je single, dan zou je zomaar eens de liefde kunnen vinden in een vriendschappelijke setting.

Steenbok (22 december – 19 januari) ♑

Lieve Steenbok, je carrièredoelen staan deze week in de schijnwerpers, vooral met de nieuwe maan in Maagd. Op liefdesgebied kan een sterke focus op werk spanning brengen in je relatie. Als je single bent is dit een goed moment om iemand in je professionele netwerk beter te leren kennen.

Waterman (20 januari – 18 februari) ♒

Lieve Waterman, deze week wordt gekenmerkt door een verlangen naar nieuwe ervaringen en kennis. De nieuwe maan moedigt je aan om je horizon te verbreden. In de liefde kan een gezamenlijke reis of het verkennen van nieuwe ideeën de band versterken.

Vissen (19 februari – 20 maart) ♓

Lieve Vissen, de nieuwe maan in Maagd nodigt je uit om aandacht te besteden aan je emotionele en fysieke welzijn. Als je in een relatie bent, kan dit een moment van verdieping zijn. Singles kunnen zich aangetrokken voelen tot iemand die ze op een dieper niveau begrijpt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨