Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis roze kaars
0
Hekserij Spiritualiteit

Spirituele betekenis roze kaars

Spirituele betekenis roze kaars

Wil je aan de slag met kaarsenmagie en een roze kaars gebruiken? Je leest hier over de spirituele betekenis van een roze kaars.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Kaarsenmagie? We leggen het je graag uit. Kaarsen staan voor het element Vuur. Ze staan universeel symbool voor licht en spirituele verbondenheid. Een kaars kan ook je eigen spirituele kracht symboliseren: je innerlijke licht. In kaarsenmagie is de kleur van een kaars belangrijk. Elke kleur kaars heeft een eigen spirituele betekenis en eigen magische kracht.

In dit artikel leggen we je uit wat de betekenis is van een roze kaars, hoe je roze kaarsen kunt gebruiken in rituelen en wat de magische werking is van roze kaarsen tijdens, spreuken, affirmaties of in je thuisaltaar.

Spiritualiteit en roze kaarsen

 • Chakra: Hart chakra
 • Dag: Vrijdag
 • Engel: Chamuel
 • Element:
 • Numerologie: 6 en 9
 • Planeet: Venus
 • Stenen: Rozenkwarts, Rhodoniet en Toermalijn
 • Sterrenbeeld: Kreeft, Tweelingen, Weegschaal, Stier en Maagd (alle -met name- verzorgende tekens)

Roze kaarsen zijn gekoppeld aan de vrijdag en planeet Venus. Venus is de liefdesplaneet en de planeet van schoonheid en financiën/materie.

Daarnaast worden roze kaarsen geassocieerd met alle verzorgende tekens: Kreeft, Tweelingen, Weegschaal, Stier en Maagd. Het kan dus goed zijn om na te denken over de kleur kaars die je inzet, met name als het voor jezelf of voor iemand in dit teken is.

Wil je aartsengel Chamuel aanroepen? Gebruik dan roze kaarsen.

Roze kaars betekenis

De roze kaars staat voor romantiekliefde, affectie en vriendschap. Roze kaarsen worden dus vaak gebruikt in liefdesmagie. Bij roze kaarsen gaat het, in tegenstelling tot rode kaarsen, om emotionele liefde in plaats van fysieke liefde.

Daarnaast kun je met roze kaarsen geluk, empathie, verbinding, loyaliteit, saamhorigheid, vreugde, harmonie, verzoening en vergeving aantrekken.

Met roze kaarsen kun je somberheid en negativiteit van je af laten glijden.

Shop hier roze kaarsen

Magisch gebruik van roze kaarsen

Hoe kun je een roze kaars het beste gebruiken?

 • Wil je opnieuw contact maken met je (ex-)partner of de aantrekkingskracht, genegenheid en romantiek in je relatie nieuw leven inblazen? Roze kaarsen zijn perfect voor liefdesmagie.
 • Ben je net verhuisd naar een nieuwe stad of een nieuw land en wil je nieuwe vrienden aantrekken? Brand een roze kaars!
 • Roze kaarsen zijn ideaal voor alle #selfcare momenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.