Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan in Tweelingen december 2022: veranderlijke energie
1
Volle maan

Volle maan in Tweelingen december 2022: veranderlijke energie

Volle maan in Tweelingen december 2022

Donderdag 8 december 2022 staat de volle maan om 05:09 uur in Tweelingen. Tweelingen is een communicatief teken dat twee gezichten kent. Dat is fijn, want zo kun je een situatie van twee kanten benaderen. Maar als je moet kiezen, voor welke kant zou je dan gaan? Lees hier over de energie van de laatste volle maan van 2022!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De laatste volle maan van 2022 alweer… wat vloog dit jaar voorbij. Donderdag 8 december 2022 staat de volle maan in Tweelingen, recht tegenover de zon in Boogschutter. Een energie die twee kanten op gaat. De volle maan van december 2022 is veranderlijk en onbestendig in een tijd van overvloed en geluk. Daarnaast wil ik nog inzoomen op de dag dat de volle maan is: 8 december. Engelengetal 8 betekent dat er financiële overvloed op je pad komt. Een fijn bericht zo aan het einde van dit jaar. En er is meer aan de hand in de kosmos, want de maan verduistert Mars op 8 december.

Maar nu eerst verder over deze krachtige volle maan.

De energie van Tweelingen versus Boogschutter

De maan staat in Tweelingen. Tweelingen is een communicatief teken; ze kunnen zich goed inleven in beide partijen en kunnen zaken van twee kanten bekijken. Maar dat heeft ook een keerzijde. De twee gezichten van Tweelingen. Het kan dus zo ineens omslaan. De vurige energie van Boogschutter kan olie op het vuur gooien. Miscommunicaties en gesprekken die (om niks) uitlopen in ruzies staan je te wachten.

Volgens Yasmin Boland, auteur van de bestseller Leven met de Maan, mag je deze volle maan rustig aan doen. En wat vaker tot 10 tellen dan gebruikelijk. Wees eerlijk en oprecht tegen mensen. Verwacht niet dat iedereen jouw verhaal zal begrijpen. Verplaats je ook in de ander. Probeer iets vanuit een ander perspectief te bekijken, maar verlies jezelf daar niet in.

Lees ook: Deze vier sterrenbeelden gaan het pittig krijgen tijdens de volle maan van 8 december 2022

Een boodschap voor jou

Wat is de boodschap voor deze volle maan? Uit het deck De geheime boodschappen van het Licht vlogen drie kaarten: Zielsreis, Fluisteringen en Focus. Zie ook de foto hierboven voor de kaarten. Wat zijn ze mooi, hé? Deze maand kunnen we allemaal wel wat extra licht gebruiken.

En dan wat de kaarten je vertellen… Deze volle maan betekent voor jou een nieuw begin, maar heb wel wat geduld. Alles gebeurt met een reden. Het is om jou duidelijk te krijgen waar je nu echt van houdt. Stap uit de schaduw van je verleden; je zielsreis is aangebroken. Wees stil en luister. Luister in gesprekken, luister onderweg en luister naar de stilte. De fluisteringen die je hoort geven je inzichten; het zijn tekens van bovenaf, zij wijzen jou de weg. Boodschappen zijn er altijd, ook als je het niet doorhebt. Stel jezelf meer open om te ontvangen. Dat kan met behulp van helende muziek (zoals de healing hieronder). Tot slot: houd focus. Wat wil je creëren in dit nieuwe begin? Maak keuzes die in lijn zijn met wat je wil bereiken. Zeg vaker ‘nee’, neem meer tijd voor jezelf en kies je eigen pad. Zorg er ook voor dat je gedachten juist zijn; denk in wat je kunt bereiken en niet in wat niet kan. De Wet van Aantrekkingskracht kan voor je werken, maar je moet wel de juiste mindset hebben. Het nieuwe jaar schittert aan de horizon. Nog een paar weken. Laat los wat niet meer bij je past en wat je definitief niet meer mee wil nemen naar 2023. Dat geeft ruimte voor spirituele en mentale groei. Ga met een open hart, open geest en open zintuigen je dagen in en je zult meer horen en ontdekken dan je van tevoren had gedacht.

Volle maan 8 december 2022 healing

Doe je mee met een volle maan ritueel? Zet dan deze healing muziek op de achtergrond aan. Focus je, zet je intenties en laat je 33:33 minuten meevoeren onder begeleiding van deze fijne 528 Hz (de frequentie van wonderen en liefde) toon.

Lees ook:

✨ Ben je op zoek naar affirmaties voor bij de volle maan? Het uitspreken van affirmaties, en daar ook in geloven, helpt mee in het manifesteren van je droomleven. Je kunt ook je maan affirmaties journallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.