Nieuwe maan kalender 2021

Hierbij een overzicht van alle nieuwe manen en bijbehorende tekens (sterrenbeelden) van 2020. Wat is de betekenis van de nieuwe maan? Wanneer is de volgende nieuwe maan 2020? Lees het hier!

Klik hier om de nieuwe maan kalender 2021 te zien.

Nieuwe maan: twaalf keer

In 2020 zijn is er twaalf maal een nieuwe maan, één voor elke maand van het jaar. Tussen de nieuwe maan in vind je de volle maan. Er is alleen niet één nieuwe maan voor elk sterrenbeeld, want er zijn twee nieuwe manen in Kreeft (in juni en juli) en er is dit jaar géén nieuwe maan in Steenbok. De nieuwe maan is de perfecte tijd voor nieuwe maan rituelen.

Overzicht nieuwe maan 2020 en sterrenbeeld

Wil je meer lezen over de energie van de maan? Ga dan naar de volledige maan kalender 2021. Je kunt ook de nieuwe maan kalender 2021 of de volle maan kalender 2021 bekijken.

Moon Calendar 2022 scheurkalender

Wil je weten hoe je in 2022 van dag tot dag kan leven in harmonie met de maan? Bestel dan nu de Nederlandstalige Moon Calendar 2022, een handige scheurkalender vol weetjes en tips rondom iedere maanfase.

Wil je meer lezen over de maancyclus en hoe deze op jou van invloed is en hoe je ‘t kunt interpreteren? Lees dan het boek ‘Leven met de maan‘. Een absolute must-have voor iedereen die zichzelf – en de maancyclus – beter wil leren kennen!

Nieuwsbrief: meld je nu aan voor astro-updates in je inbox!