Hierbij een overzicht van nieuwe manen en bijbehorende sterrenbeelden van 2021. Wat is de betekenis van de nieuwe maan en wanneer is de volgende nieuwe maan? Check hier de nieuwe maan kalender 2021!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Next up: de volgende nieuwe maan is in het nieuwe jaar, op zondag 2 januari 2022 om 19.35 uur in Steenbok 🌑. Bekijk hier de nieuwe maan 2022 kalender.

In 2021 is er twaalf keer een nieuwe maan, één voor elke maand van het jaar. Tussen de nieuwe maan in vind je de volle maan. Er is voor elk teken een nieuwe maan. Lees hier wat het betekent het als de maan in jouw sterrenbeeld staat.

Overzicht nieuwe maan 2021 en sterrenbeeld

Nieuwe maan rituelen en positieve affirmaties

Gebruik de energie van de nieuwe maan in je voordeel met deze nieuwe maan rituelen. Zet je intenties op papier en plant dat zaadje om van je leven je droom leven te maken! Wij delen in dit artikel 3 nieuwe maan rituelen. 💖

Ben je op zoek naar affirmaties voor bij de nieuwe maan? In het artikel ‘Affirmaties voor de nieuwe maan‘ geven wij je tips voor nieuwe maan affirmaties en lees je hoe je jouw affirmaties ‘t beste het universum in kunt sturen.

Nieuwe maan en de invloed op jou: check je geboortehoroscoop

In welke mate de nieuwe maan van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld het teken waar de maan op dat moment in staat in je geboortehoroscoop, met name in Zon of Maan, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Dat versterkt alle punten van de nieuwe maan. Heb je dat niet, ook dan zul je natuurlijk de energie voelen – maar dan in mindere mate. Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je ‘m uit kunt lezen!

Moon Calendar 2023 scheurkalender

Wil je weten hoe je in 2023 van dag tot dag kan leven in harmonie met de maan? Bestel dan nu de Moon Calendar 2023, een prachtige (en praktische!) scheurkalender vol weetjes en tips rondom iedere maanfase.

Nieuwsbrief: meld je nu aan voor astro-updates in je inbox!