Volle Maan Kalender
Je leest nu...
Nieuwe maan december 2020 in Boogschutter
0
Maan Nieuwe maan

Nieuwe maan december 2020 in Boogschutter

Nieuwe maan december 2020 in Boogschutter - VolleMaanKalender.nl

Maandag 14 december 2020 staat de nieuwe maan om 17.18 uur in Boogschutter. ๐ŸŒ‘ Boogschutter staat voor avontuur en kracht. Wat is de betekenis en energie van de nieuwe maan van december 2020 voor jou?

De nieuwe maan van december is de laatste nieuwe maan van het jaar 2020. Ze staat in teken Boogschutter, net als de zon en Mercurius momenteel.

De maan gaat over emoties en gevoelens. Het is hoe jij reageert op de wereld om je heen. Je gevoel, je (innerlijke) reactie en wat je erbij merkt. De maan gaat diep, net als het gevoel dat daarbij hoort. De maan schijnt op donkere gebieden en onthult geheimen.

En hoewel de energie van deze laatste nieuwe maan van het jaar flink aanwezig is, is het โ€“ ondanks wat we normaal adviseren rondom de nieuwe maan โ€“ voor nu geen goed moment om iets nieuws te beginnen of om belangrijke contracten en documenten te ondertekenen. Het is juist het moment om zaken af te ronden en fris het nieuwe jaar in te gaan.

Want met deze maan in Boogschutter voel je een krachtige, instinctieve aard en ben je enthousiast over alles dat maar avontuurlijk is. Hartstike leuk natuurlijk, maar wat je lastig vindt is afmaken waar je aan begonnen bent. En wat is er nu beter dan met een schone lei het nieuwe jaar in gaan? Juist, tijd om losse eindjes en lopende zaken af te ronden!

Nieuwe maan in Boogschutter 2020 en de invloed op jou: check je geboortehoroscoop

In welke mate de nieuwe maan van december 2020 van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Boogschutter in je geboortehoroscoop, met name in Zon of Maan, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Dat versterkt alle punten van de nieuwe maan. Heb je dat niet, ook dan zul je natuurlijk de energie voelen โ€“ maar dan in mindere mate. Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je โ€˜m uit kunt lezen!

๐Ÿ“ฑ Tip: je kunt ook gratis apps downloaden die jouw geboortehoroscoop voor jou berekenen. Handig daarbij is dat je dagelijks tips krijgt om met de energie van dat moment om te gaan. Lees hier onze top 3 gratis astrologie apps.

Manifesteer met de nieuwe maan van 14 december 2020

Met de nieuwe maan in Boogschutter breekt een periode aan om intenties te zetten en nieuwe maan rituelen uit te voeren. Denk dus na over wat je de komende 6 maanden wil manifesteren.

Het thema van je intenties kun je linken aan de energie van vuurteken Boogschutter. Dus zet je intenties rondom avontuur, filosofie en ambitie. Het is een krachtig teken, met mooie punten voor het nieuwe jaar!

Twaalf Heilige Nachten 2020: noteer je dromen en zet je intenties

De jaarlijkse Twaalf Heilige Nachten komen er ook weer aan. De periode van de twaalf heilige nachten is de meest krachtige periode om je intenties voor โ€™t nieuwe jaar te bepalen. Het schijnt zo te zijn dat je dromen tijdens deze twaalf nachten voorspellend zijn.

De twaalf heilige nachten beginnen Tweede Kerstdag (26 december) en lopen door tot aan Driekoningen (6 januari).

๐Ÿ’ก Tip: ik deel hier 5 simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Wil je weten wanneer de volgende nieuwe maan is? ๐ŸŒ™ Bekijk dan de nieuwe maan kalender 2021.

Wil je meer lezen over de maancyclus en hoe deze op jou van invloed is en hoe je ’t kunt interpreteren? Lees dan het boek ‘Leven met de maan‘. Een absolute must-have voor iedereen die zichzelf – en de maancyclus – beter wil leren kennen!

Volg VolleMaanKalender via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shop astro-items โœจ