Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan in Ram – 24 maart 2020
0
Nieuwe maan

Nieuwe maan in Ram – 24 maart 2020

Nieuwe maan in Ram

Dinsdag 24 maart is de derde nieuwe maan van het jaar. De nieuwe maan staat in het teken Ram ♈. Rammen staan bekend om hun vurige karakter. Het doen: actie! Maar ze staan ook bekend om hun trouwe karakter en behulpzaamheid. Wat is de betekenis van de nieuwe maan van dinsdag 24 maart 2020 voor jou?

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Denk eens na: waar word jij boos van? Je hebt vast wel zaken, personen of situaties die irritatie en woede oproepen. Op zich is boosheid niet verkeerd – het is een emotie -, maar hoe we het inzetten is verschillend. Ben jij constructief boos, of destructief boos?

Het verschil zit ‘m in jouw manier van aanpakken. Bij constructieve boosheid zorg je er zelf voor dat je woede omslaat in actie om ‘t positief te draaien. Je gaat op zoek naar een oplossing: voor zowel jezelf als voor anderen. Je maakt van je boosheid een reden om je vuur te laten laaien. Destructieve boosheid werkt de andere kant op: je bent boos en in je woede wil je ‘t liefst alles kapot maken. Figuurlijk, of zelfs letterlijk.

De nieuwe maan staat in vuurteken Ram en Ram heerst over planeet Mars. Aangezien Mars dé planeet is van passie en actie kun je lekker direct zijn deze nieuwe maan. De maan gaat over je emoties en zo wakkert de nieuwe maan in Ram van maart 2020 je innerlijke strijder aan. Je kunt je boos en machteloos voelen. Zorg er wel voor dat je boosheid een constructieve boosheid is, dus draai je irritaties om en zorg voor een langdurige oplossing.

Planeet Chiron: de gewonde heler

Planeet Chiron wordt in de astrologie ‘de gewonde heler genoemd’. Het draait bij deze planeet – en de invloed hiervan – om wonden én genezing. De nieuwe maan van maart 2020 staat conjunct met Chiron. En dat legt deze periode pijnlijke wonden bloot, zowel fysiek als emotioneel. Chiron kan ook nieuwe wonden veroorzaken door ziekte, ongeval of verlies. En dat past helaas volledig bij de coronacrisis waar we wereldwijd in verkeren.

Manifesteer met de nieuwe maan van maart 2020

Een nieuwe maan is ook wel de start van een nieuwe maanfase. Dit staat vrijwel altijd voor het einde van het één, en het begin van het ander. Gebruik deze kracht van de nieuwe maan dan ook in je voordeel: laat los wat niet meer bij je past en start iets nieuws. De nieuwe maan van maart 2020 is een periode om intenties te zettenen nieuwe maan rituelen uit te voeren, dus denk na over wat je de komende 6 maanden – tot aan de volle maan in Ram van 2 oktober 2020 – wil manifesteren.

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Het thema van je intenties? Die zijn gelinkt aan de energie van vuurteken Ram. Dus zet je intenties rondom actie, behulpzaamheid en trouw. Deze nieuwe maan kan jou op het gebied van geluk nieuwe kansen bieden, maar om dat te laten slagen moet je het wel écht willen én zul je er zelf hard voor moeten werken. Er bestaat onder deze nieuwe maan geen korte (sluip)route naar succes! Gelukkig staat Ram voor aanpakken en doorpakken, dus daarmee heb je alle ingrediënten voor het succesvol uitvoeren van een idee en het behalen van je doel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨