Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan juli 2020 in Kreeft: rollercoaster van emoties
2
Nieuwe maan

Nieuwe maan juli 2020 in Kreeft: rollercoaster van emoties

Nieuwe maan in Kreeft

Maandag 20 juli 2020 staat de nieuwe maan in waterteken Kreeft. ♋ Wat is de energie van de nieuwe maan juli 2020? Je leest hier meer over de nieuwe maan in Kreeft van deze zomer en wat je er van gaat merken!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Dit is de tweede nieuwe maan in Kreeft van dit jaar: in juni 2020 stond de nieuwe maan namelijk ook al in Kreeft. De maan staat nu, net als de zon, in Kreeft. De maan draait om jouw instincten, hoe je reageert op je omgeving, hoe je veiligheid en bescherming zoekt en hoe je emotionele steun geeft en zoekt. En laat waterteken Kreeft nou nét zo ingestoken zijn. De nieuwe maan van juli 2020 in Kreeft draait dus volledig om jouw instincten en emoties. En daar gaan we allemaal wat van merken.

Misschien ben je Kreeft als sterrenbeeld of heb je Kreeft in je volledige geboortehoroscoop staan. Als dat zo is, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Kijk vooral ook naar in welk huis je Kreeft dan hebt staan, zo kun je heel gemakkelijk vinden op welke gebieden deze nieuwe maan in Kreeft invloed heeft op jou persoonlijk.

Nieuwe maan juli 2020: zomerse blijdschap versus emotionele buien

De nieuwe maan in Kreeft staat voor grote emotionele kracht en hierdoor ben je heel erg ontvankelijk voor de stemming van anderen om je heen. Ben je het ene moment helemaal blij en in ‘zomerse sfeer’, het volgende moment voel je je emotioneel. Vaak weet je helemaal niet waarom dit zo is en overkomt het je. Je voelt je niet goed gegrond en je bent op zoek naar dat ‘veilige’ gevoel. Dat kan bij iemand zijn of juist in een huiselijke omgeving.

Deze rollercoaster van gevoelens komt dus door de energie van deze nieuwe maan in Kreeft. En niet alleen de maan speelt hier in mee: de zon staat ook in Kreeft. Double the energy, dus!

Manifesteer met de nieuwe maan van juli 2020

Een nieuwe maan is ook wel de start van een nieuwe maanfase. Dit staat vrijwel altijd voor het einde van het één, en het begin van het ander. Gebruik deze kracht van de nieuwe maan dan ook in je voordeel: laat los wat niet meer bij je past en start iets nieuws. Je vindt hier wat tips voor nieuwe maan rituelen.

De nieuwe maan van juli 2020 is een periode om intenties te zetten en nieuwe maan rituelen uit te voeren, dus denk na over wat je de komende 6 maanden – tot aan de volle maan in Kreeft van 30 december 2020 wil manifesteren.

Het thema van je intenties voor deze periode? Die zijn gelinkt aan de energie van Kreeft. Dus zet je intenties rondom ‘thuis’ en nestelen, spiritualiteit en veiligheid. Zo verbeter je je skills optimaal en kom je dichter bij jezelf.

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

De invloed van Chiron retrograde: wonden helen

Chiron, de planeet van de ‘gewonde heler’, is sinds begin juli retrograde. Tijdens deze retrograde is het goed om aan je pijnpunten te werken en deze om te draaien naar jouw krachten. Besef je dus eerst waar je pijnpunten liggen, of waar je last van hebt. Lees hier meer over Chiron retrograde 2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨