Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan augustus 2020 in Leeuw
0
Nieuwe maan

Nieuwe maan augustus 2020 in Leeuw

Nieuwe maan in Leeuw

Woensdag 19 augustus 2020 staat de nieuwe maan in vuurteken Leeuw. ♌ Wat is de energie van de nieuwe maan augustus 2020? Je leest hier meer over de nieuwe maan in Leeuw van deze zomer en wat je er van gaat merken!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Een Leeuw is in z’n element wanneer ‘ie indruk kan maken op anderen én daar lof en bewondering voor krijgt. En je voelt ‘m al aankomen: tijdens deze nieuwe maan is dat ook dé energie voor iedereen. Ga in de schijnwerpers, laat zien wie je bent en wees trots op wat je doet! Een leerpuntje? Ook die is voor Leeuwen heel herkenbaar, maar ook jij moet er nu aan geloven: kritiek is niet altijd leuk. Kritiek accepteren is moeilijk. Maar het is beter om ‘t wel te doen, want je wordt er – veelal – alleen maar beter van!

Goed, de energie van de Leeuw dus. Misschien ben je Leeuw als sterrenbeeld of heb je Leeuw in je volledige geboortehoroscoop staan. Als dat zo is, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Kijk vooral ook naar in welk huis je Leeuw dan hebt staan, zo kun je heel gemakkelijk vinden op welke gebieden deze nieuwe maan in Leeuw invloed heeft op jou persoonlijk. Dat kan zijn op ‘t gebied van werk (huis 6), maar ook op ‘t gebied van liefde en relaties (huis 7).

Manifesteer met de nieuwe maan van augustus 2020

Een nieuwe maan is ook wel de start van een nieuwe maanfase. Dit staat vrijwel altijd voor het einde van het één, en het begin van het ander. Gebruik deze kracht van de nieuwe maan dan ook in je voordeel: laat los wat niet meer bij je past en start iets nieuws. Je vindt hier wat tips voor nieuwe maan rituelen.

De nieuwe maan van augustus 2020 is een periode om intenties te zetten en nieuwe maan rituelen uit te voeren, dus denk na over wat je de komende 6 maanden – tot aan de volle maan in Leeuw van 28 januari 2021 wil manifesteren.

Het thema van je intenties voor deze periode? Die zijn gelinkt aan de energie van Leeuw. ♌ Dus zet je intenties rondom creativiteit, zelfvertrouwen en charisma. Zo verbeter je je skills optimaal en kom je dichter bij jezelf. Leeuw staat ook voor moed. Dus twijfel je of je iets wel kunt of durft: go for it

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

De invloed van Uranus retrograde 2020: veranderingen en rebellie

Uranus, planeet van de verandering en disruptie, is sinds 15 augustus 2020 retrograde. Tijdens deze retrograde is gaan ‘we’ – de mensheid – als collectief beseffen dat ‘t echt niet meer langer zo kan zoals ‘t nu gaat. We verzetten ons. Tegen invloeden van de overheid, tegen oneerlijkheid en tegen ongelijkheid. Lees hier meer over de invloed van Uranus retrograde 2020.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨