Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan in Waterman – januari 2020
0
Nieuwe maan

Nieuwe maan in Waterman – januari 2020

Nieuwe maan in Waterman

Vrijdag 24 januari 2020 is de eerste nieuwe maan van het jaar. De nieuwe maan staat in het teken Waterman. Watermannen staan bekend om innovatie en vernieuwing, maar ook om ‘afstand’. Wat is de betekenis van de nieuwe maan in januari 2020 voor jou?

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

De nieuwe maan van januari is niet alleen de eerste nieuwe maan van het jaar, maar ook de eerste nieuwe maan van het decennium. Een nieuwe maan, ook wel de start van een nieuwe maanfase, staat vrijwel altijd voor het einde van het één, en het begin van het ander. Gebruik deze kracht dan ook in je voordeel: laat los wat niet meer bij je past of start iets nieuws.

En dan de uitwerking van de nieuwe maan van januari 2020, want dat is er nogal één. Hij komt vlak na de intense Saturnus Pluto-conjunctie én de nieuwe maan maakt een harde hoek met planeet Uranus – de planeet van de bevrijding en revolutie – en dat zorgt voor opschudding. De komende week staat in het teken van onverwachte veranderingen, onvoorspelbaar gedrag en stemmingswisselingen. Dit kan onzekerheid, angst en onzekerheid veroorzaken, maar het kan je ook de kracht geven om door te zetten. Om te groeien, om te kiezen en om los te laten.

Goede voornemens ‘mislukt’? Geen probleem! De nieuwe maan van januari 2020 is een goede tijd om slechte gewoonten of verslavingen te doorbreken. Teken Waterman zoekt namelijk vrijheid en onafhankelijkheid, ook van eigen beperkingen zoals slechte gewoonten of verslavingen.

Weet je niet hoe? Ga met een flexibele houding en een open geest deze nieuwe maan in. Go with the flow, accepteer veranderingen en erken je onrustige gevoelens. Rust geeft een leeg hoofd. Probeer niet het antwoord te vinden, maar zoek de juiste vraag. Met de kracht van het teken Waterman vind je de wijsheid die je al in je hebt.

✨ Spirituele boeken ✨