Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Geboortesteen januari: Granaat
0
Kristallen & stenen

Geboortesteen januari: Granaat

Geboortesteen januari: Granaat

Ben jij geboren in januari, dan heb je een eigen geboortesteen. Dit is een edelsteen die past bij je geboortemaand. De geboortesteen van januari is Granaat. Lees hier alles over Granaat als geboortesteen voor januari!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Een geboortesteen is een edelsteen die bij je geboortemaand hoort. Het bij je dragen of het hebben van een geboortesteen brengt een positieve energie met zich mee. Het is daarom ook populair om geboortestenen in sieraden te verwerken, zoals een geboortesteen ketting, ring of set oorbellen.

Geboren in januari? Deze steen hoort bij jou!

Granaat, specifiek Rode Granaat, is de geboortesteen voor januari. Daarom is het een populaire keuze als cadeautje voor een verjaardag. Rode Granaat heeft een aantal krachtige eigenschappen.

De grootste eigenschap is dat Rode Granaat jou kan beschermen tegen negatieve energie van buitenaf. Daarom is dit een goede steen om mee te nemen op reis (of überhaupt buiten de deur). Het bij je dragen van een Rode Granaat zorgt er ook voor dat je geaard en gefocust blijft.

Daarnaast geeft Rode Granaat je een gevoel van rust en vrede. Omdat het rood van kleur is staat deze steen voor liefde en relaties en vanwege de rustgevende werking kan het bestaande relaties versterken en conflicten helpen oplossen.

Rode Granaat biedt ook voorspoed, succes en geluk. Het stimuleert je creativiteit en moedigt je aan om je passie te volgen.

Tot slot vergroot het bij je dragen van de steen je zelfvertrouwen en zelfredzaamheid. Negatieve gedachten en overtuigingen die je mogelijk van jezelf hebt worden minder en je ziet meer mogelijkheden om van jezelf te houden.

Geboortesteen januari kopen

Welke steen hoort bij welke maand? Een overzicht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨