Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Edelstenen voor Maagd-seizoen: dit zijn de beste
0
Kristallen & stenen

Edelstenen voor Maagd-seizoen: dit zijn de beste

Edelstenen voor Maagd-seizoen: dit zijn de beste

De zon staat in aardeteken Maagd. Met de edelstenen Citrien, Jade en Amazoniet haal jij ’t beste uit de Maagd-seizoen. Lees hier over de werking!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Citrien

Citrien is een zonnige steen, zoals je ook op de afbeelding kunt zien. En dat zonnige, dat staat dan weer voor levenslust, moed en zelfverzekerdheid. Kun je daar wel wat van gebruiken deze (perfectionistische) Maagd-periode? Draag ‘m dan bij je: als sieraad of in je zak. Je zult merken dat je meer durft en kunt dan je denkt!

Jade

Jade is een prachtige groene steen, die voornamelijk zorgt voor harmonie en evenwicht. Ook trekt ‘ie voorspoed en geluk aan. Daarnaast is Jade een populaire ‘beauty crystal’, zoals je ook in de afbeelding kan zien. Er worden bijvoorbeeld gezichtsrollers van gemaakt, en dit is precíes de manier waarop je Jade deze periode ook kunt inzetten: als extraatje in je skincare routine. Goed voor je dagelijkse selfcare momenten!

Amazoniet

Amazoniet is een bijzondere steen. Het helpt je namelijk bij het oplossen van problemen omdat het de kracht heeft jouw verstand en intuïtie in balans te brengen. Gaaf, hè? Je draagt een amazoniet op je lichaam, maar je kan ‘m ook op je nachtkastje brengen voor wat energie in de nacht. Zo sta je weer opgeladen op!

Je kunt de edelstenen inzetten om te mediteren, bijvoorbeeld in de ochtend (bekijk hier positieve affirmaties voor in de ochtend) of tijdens een volle maan meditatie.

Zon in Maagd

Elke 30 dagen gaat de zon over in een nieuw sterrenbeeld. Tijdens deze periode voel je de heersende energie van dit sterrenbeeld, ongeacht of je dat teken in je geboortehoroscoop hebt of niet. Maagd-seizoen duurt van circa 23 augustus tot en met 22 september en deze periode staat voor opschonen, opruimen, gronden en efficiënter zijn (in bijvoorbeeld je werk of dagindeling). Maagd is van nature het type dat houdt van rust, regelmaat en reinheid en daar ga je gebruik van maken.

Je wil namelijk efficiënter werken, efficiënter je dag indelen en efficiënter leven. Geen chaos, maar orde! Nu de scholen weer zijn begonnen en de vakantie dan toch echt ten einde is, begint het normale leven weer. En hoe ga je dit allemaal bolwerken? Er lijkt heel veel op je bordje te liggen, maar met de ordelijke energie van Maagd gaat je dit lukken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨