Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Geboortesteen september: Saffier
0
Kristallen & stenen

Geboortesteen september: Saffier

Geboortesteen september: Saffier

Ben jij geboren in september, dan heb je een eigen geboortesteen. Dit is een edelsteen die past bij je geboortemaand. De geboortesteen van september is Saffier. Lees hier alles over Saffier: de geboortesteen voor september!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Een geboortesteen is een edelsteen die bij je geboortemaand hoort. Het bij je dragen of het hebben van een geboortesteen brengt een positieve energie met zich mee. Het is daarom ook populair om geboortestenen in sieraden te verwerken, zoals een geboortesteen ketting, ring of set oorbellen.

Geboren in september? Deze steen hoort bij jou!

Saffier is de geboortesteen voor september. De naam Saffier is afgeleid van het Griekse woord Sappheiros, wat blauwe steen betekent. Saffieren zijn er echter in verschillende kleuren te vinden, waaronder blauw, roze, geel, groen en paars.

Deze beauty kent een krachtige, helende eigenschappen. Zo staat Saffier voor wijsheid, waarheid en geloof. Draag je een Saffier bij je, dan kun je eerlijker en authentieker zijn in je communicatie met anderen. Je kunt hiermee jezelf zijn en je gedachten goed uitdragen. Saffier beschermt je tegen negatieve energie, het ‘kwaad’, afgunst en negatieve gedachten. Tot slot brengt Saffier harmonie en balans.

Saffier is gekoppeld aan het Keelchakra. Het bij je dragen van Saffier, bijvoorbeeld in de vorm van een ketting, helpt met communicatie, creativiteit en jezelf kunnen uiten.

Geboortesteen september kopen

Welke steen hoort bij welke maand? Een overzicht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨