Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Geboortesteen april: Diamant
0
Kristallen & stenen

Geboortesteen april: Diamant

Geboortesteen April Diamant Betekenis

Ben jij geboren in april, dan heb je een eigen geboortesteen. Dit is een edelsteen die past bij je geboortemaand. De geboortesteen van april is Diamant. Lees hier alles over Diamant als geboortesteen voor april!

Een geboortesteen is een edelsteen die bij je geboortemaand hoort. Het bij je dragen of het hebben van een geboortesteen brengt een positieve energie met zich mee. Het is daarom ook populair om geboortestenen in sieraden te verwerken, zoals een geboortesteen ketting, ring of set oorbellen.

Geboren in april? Deze steen hoort bij jou!

Diamant is jouw steen als jij bent geboren in april. Dit is een kostbare edelsteen, die gemaakt is van het hardste natuurlijke materiaal dat de mens kent. Een diamant wordt al eeuwen gewaardeerd om hun schoonheid en duurzaamheid. Juist vanuit die duurzaamheid staat een Diamant voor eeuwigheid en het oneindige. Diamanten staan ook symbool voor macht, liefde en rijkdom en worden daarom van oudsher al geassocieerd met koningen, koninginnen en andere leden van de adel. En natuurlijk ook met jou, als jij in april bent geboren.

Alles is energie. Er is lage energie (bijvoorbeeld angst en woede) en er is hoge energie (blijdschap, geluk). Diamanten hebben een hoge energie en een krachtige vibratie. Daarom is het zo dat een diamant jou helderheid geeft, je helpt te concentreren op wat je wil en je verlangens te manifesteren. Diamanten staan in directe verbinding met het goddelijke en ‘al dat is’ en dat maakt dat ze jou begeleiden en inspiratie bieden.

Een diamant hoort bij je Ziel Ster Chakra. Dit Chakra ken je misschien niet, want deze wordt niet in de basis uitgelicht als we het hebben over Chakra’s. Je Ziel Ster Chakra bevindt zich zo’n 30 centimeter boven je hoofd. Dit Chakra staat voor wijsheid, oneindige liefde en verlichting, Een diamant kan je helpen om de verbinding met je Ziel Ster Chakra te versterken.

Geboortesteen april kopen

Welke geboortesteen hoort bij welke maand? Een overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨