Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Geboortesteen oktober: Opaal en Toermalijn
0
Kristallen & stenen

Geboortesteen oktober: Opaal en Toermalijn

Geboortesteen oktober

Ben jij geboren in oktober, dan heb je een eigen geboortesteen. Dit is een edelsteen die past bij je geboortemaand. De geboortestenen van oktober zijn Opaal en Toermalijn. Lees hier alles over deze twee geboortestenen voor oktober!

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Een geboortesteen is een edelsteen die bij je geboortemaand hoort. Voor jouw maand zijn er zelfs twee! Het bij je dragen of het hebben van een geboortesteen brengt een positieve energie met zich mee. Het is daarom ook populair om geboortestenen in sieraden te verwerken, zoals een geboortesteen ketting, ring of set oorbellen.

Geboren in oktober? Deze stenen horen bij jou!

Opaal

Opaal is één van de geboortestenen voor oktober. Deze prachtige steen staat bekend om z’n kenmerkende uiterlijk. De naam Opaal komt van het Griekse woord Opallios, wat ‘een verandering van kleur zien’ betekent.

Opaal staat voor hoop, zuiverheid en onschuld. Draag je een Opaal bij je, dan word je extra ondersteunt door spirit, engelen of hoe je ze ook wil noemen. Daarnaast helpt Opaal je toegang te krijgen tot je innerlijke wijsheid en helpt het je je intuïtie en paranormale gaven te ontwikkelen.

Toermalijn

Toermalijn is ook een geboortesteen voor oktober. Deze beauty staat bekend om z’n brede scala aan kleuren, waaronder roze, rode, groene, blauwe, zwarte en veelkleurige varianten. En daarover gesproken… De naam Toermalijn komt van het Singalese woord Tura Mali, wat ‘steen van gemengde kleuren’ betekent.

Toermalijn zorgt voor evenwicht, aarding en bescherming. Draag je een Toermalijn bij je dan ben je beschermt tegen negatieve energie, zowel van anderen als van je eigen gedachten en emoties. Ook helpt Toermalijn je hormonen in balans brengen (en houden) en geeft het een algeheel gevoel van rust en welzijn. Diverse kleuren Toermalijn hebben soms een andere werking. Zo is Roze Toermalijn goed voor emotionele healing en balans en is Zwarte Toermalijn goed om te aarden.

Geboortesteen oktober kopen

Welke steen hoort bij welke maand? Een overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨