Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Geboortesteen juli: Robijn
0
Kristallen & stenen

Geboortesteen juli: Robijn

Geboortesteen juli: Robijn

Ben jij geboren in juli, dan heb je een eigen geboortesteen. Dit is een edelsteen die past bij je geboortemaand. De geboortesteen van juli is Robijn. Lees hier alles over de geboortesteen voor juli!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Een geboortesteen is een edelsteen die bij je geboortemaand hoort. Het bij je dragen of het hebben van een geboortesteen brengt een positieve energie met zich mee. Het is daarom ook populair om geboortestenen in sieraden te verwerken, zoals een geboortesteen ketting, ring of set oorbellen.

Geboren in juli? Deze steen hoort bij jou!

Ben jij geboren in juli, dan is Robijn jouw geboortesteen. Robijn is een prachtige, dieprode steen. Het dragen van een Robijn belooft voorspoed, liefde en vrede. Ook weert Robijn het ‘kwaad’ af en beschermt ‘ie je tegen negatieve energie en schade van buitenaf. Daarom is het een krachtige steen voor bescherming en heling. Robijn staat ook voor passie en vitaliteit.

Robijn is verbonden aan het Wortelchakra, dat onder andere staat voor aarding en stabiliteit. Het bij je hebben van een Robijn kan deze energie ondersteunen.

Geboortesteen juli kopen

Welke steen hoort bij welke maand? Een overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨