Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Edelstenen die beschermen tegen negatieve energie
0
HSP Kristallen & stenen

Edelstenen die beschermen tegen negatieve energie

Edelstenen die beschermen tegen negatieve energie

Jezelf, je aura en je huis… Je wil de energie van deze omgevingen beschermen. Dat kun je onder andere doen door de juiste edelstenen op de juiste manier te gebruiken. Wil je weten hoe? Lees dan verder; met deze 5 edelstenen bescherm je jezelf tegen slechte energie van buitenaf!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Carneool

Zie je een Carneool, dan voel je ‘t misschien al om je heen: positive vibes. De warme, stralende energie beschermt je tegen negatieve gedachten en gevoelens. Zowel de negatieve gedachten en gevoelens van anderen, als die van jezelf. Hoe fijn is dat? Carneool staat bekend als energiebooster: het versterkt je moed, wilskracht en vastberadenheid. Hoe je ‘m gebruikt? Draag een Carneool bij je in je zak of leg ‘m op je bureau/nachtkastje/waar je ook maar energie kunt gebruiken. Wil je specifiek om iets vragen en mis je de moed, neem dan een Carneool mee (in je hand).

Pyriet

Pyriet beschermt door je aura te versterken. De (negatieve) energie van anderen komt niet (of minder) bij je binnen. Weg met die energielekkages! Daarnaast helpt Pyriet bij het stellen (en bewaken) van je eigen grenzen. Hoe je de energie van Pyriet kunt gebruiken? Draag een sieraad met Pyriet, of draag een Pyriet op een andere manier bij je. Als iemand dan aan je vraagt of je ‘even iets wil doen’, dan herinnert de Pyriet jou eraan dat je ‘nee’ mag zeggen!

Rhodochrosiet

Rhodochrosiet is dé steen voor HSP’ers en overgevoelige mensen. Het beschermt tegen negatieve energie en invloeden van buitenaf en zorgt voor een flinke dosis selflove. Kan jouw zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Dan is Rhodochrosiet de steen voor jou. Daarnaast stemt Rhodochrosiet je opgewekt en positief, geeft ‘t energie om zaken aan te pakken en stimuleert het je passies. Hoe je Rhodochrosiet het beste gebruikt? Draag bijvoorbeeld een Rhodochrosiet ketting. Zo is de positieve energie dicht bij je hart en keel. En dat zorgt voor een open, liefdevolle houding. Let op: Rhodochrosiet kan niet goed tegen water, dus doe de ketting af voordat je gaat douchen, badderen of zwemmen.

Zwarte Toermalijn

Zwarte Toermalijn is een must voor in je collectie als het gaat om edelstenen die bescherming bieden. Deze edelsteen kun je zien als een schild van positieve, spirituele energie. Zwarte Toermalijn weert namelijk negativiteit, helpt je geest te kalmeren en werkt aardend. Hoe je ‘m gebruikt? Simpel. Plaats een Zwarte Toermalijn in elke ruimte (bij voorkeur bij een ingang, zoals een deur of raam) en je edelsteen doet de rest!

Aegirien

Aegirien is misschien wel een onbekende steen voor je, maar onderschat ‘m daarom niet. Het is een sterk aardende edelsteen. Eentje die nóg krachtiger werkt dan Zwarte Toermalijn. Het helpt je tegen negatieve mensen en negatieve situaties. Die energetische bloedzuiger? Die kan z’n boeltje pakken. Jouw grenzen zijn duidelijk en met een Aegirien op zak kun je deze goed bewaken.

Bron: Bustle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨