Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Edelsteenkaarten voor januari 2022
1
Orakel

Edelsteenkaarten voor januari 2022

Edelsteenkaarten voor januari 2022

Gastredacteur Liane heeft weer een paar kaarten gepakt voor de komende maand, ditmaal met edelsteenkaarten voor januari 2022. Een nieuw jaar is begonnen! Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

Voor de eerste maand van het nieuwe jaar heb ik drie kaarten getrokken uit het deck ‘De essentie van edele stenen‘. Dit is een set van 52 inzichtkaarten met microscoopfoto’s van edelstenen. Anneke Agterberg, de maker van dit deck, laat je hiermee de essentie van 52 edele stenen zien en ervaren. Zowel de kleuren, als de texturen als de bijbehorende tekst kunnen je een duwtje in de juiste richting geven.

Orakelkaarten voor januari 2022
Edelsteenkaarten voor januari 2022

De drie edelsteenkaarten die uit het deck kwamen voor januari 2022 zijn:

  • Robijn in fuchsiet
    • Je voelt je alleen. Weet dat je de kracht en moed hebt om geheel zelfstandig en onafhankelijk je doel te bereiken. Je wordt beloond.
  • Rhodochrosiet
    • Om te voorkomen dat spanningen zich in je lichaam vastzetten, is er maar één opdracht voor jou op dit moment: ontspan en geniet!
  • Gele aventurijn
    • Je krijgt de juiste inzichten en antwoorden vanzelf. Oorzaak en gevolg worden duidelijk met harmonie als resultaat.

Robijn in fuchsiet

Je voelt je alleen. Weet dat je de kracht en moed hebt om geheel zelfstandig en onafhankelijk je doel te bereiken. Je wordt beloond.

Robijn in fuchsiet is bijzondere steen. Een ‘one of a kind’, wat mij betreft. Een steen die moed geeft, zoals de tekst op het kaartje ook meegeeft. Word je energetisch leeggezogen? Draag dan een Robijn in fuchsiet bij je. Robijn geeft je energie en fuchsiet helpt je juist bij het nemen van rust en het vinden van oplossingen. Een bijzondere combinatie, die zeker goed werkt.

Rhodochrosiet

Om te voorkomen dat spanningen zich in je lichaam vastzetten, is er maar één opdracht voor jou op dit moment: ontspan en geniet!

Als je bang bent om je gevoelens te uiten, geeft Rhodochrosiet je kracht. Deze steen helpt je om uiting aan liefde te geven en om pijn en trauma’s los te kunnen laten.

Gele Aventurijn

Je krijgt de juiste inzichten en antwoorden vanzelf. Oorzaak en gevolg worden duidelijk met harmonie als resultaat.

Gele Aventurijn is een vrolijke, optimistische steen. Het heeft verschillende werkingen, waaronder het aantrekken van voorspoed en geluk. En dat is fijn om het nieuwe jaar mee te beginnen! Ook helpt Gele Aventurijn bij het focussen op je doelen en dat vind ik persoonlijk een erg fijne werking van deze steen. Ik heb, sinds ik ziek ben geworden, aan veel lotgenoten een Aventurijn gegeven. Mede omdat deze steen ook pijnstillend en kalmerend werkt én een positieve werking heeft op het zenuwstelsel. Ik hoorde dat velen er baat bij hebben gehad, vooral in het revalidatiecentrum.

Conclusie

De eerste kaart geeft aan dat je zelfstandig je doel weet te bereiken en dat je wordt beloond. De tweede kaart geeft aan dat je mag ontspannen en de derde kaart geeft aan dat je de juiste inzichten krijgt, met harmonie als resultaat. Wat een mooie boodschap voor januari 2022!

Dit zijn drie prachtige inzichtkaarten om het nieuwe jaar mee te beginnen. Eventueel kan je de genoemde edelstenen erbij pakken om de kaarten en intenties extra kracht te geven.

Ik wens jullie een gelukkig, magisch, wonderbaarlijk, liefdevol en succesvol, maar vooral een gezond 2022!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨