Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Deze sterrenbeelden gaan trouwen in 2023
0
Sterrenbeeld

Deze sterrenbeelden gaan trouwen in 2023

Deze sterrenbeelden gaan trouwen in 2023

Het jaar 2023 wordt een magisch jaar. Een jaar vol liefde en romantiek, dat is zeker. En voor een aantal sterrenbeelden al helemaal, want zij stappen in 2023 in het huwelijksbootje. Ontdek hier welke acht sterrenbeelden gaan trouwen in 2023!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Ram (21 maart – 19 april) ♈

Lieve Ram, maak je maar klaar om ‘ja’ te zeggen. Als je eenmaal excited bent, is er geen houden meer aan. Je hebt er zin in! Je kan niet wachten om de liefde van de leven aan je te binden. Jij gaat trouwen in maart of in de zomer, waarbij het laatste wel jouw voorkeur heeft. Maar jij bent spontaan, Ram, dus het kan maar zo zijn dat je in maart op het gemeentehuis staat.

Stier (20 april – 20 mei) ♉

Lieve Stier, we horen de kerkklokken al luiden. Wanneer ga jij trouwen in 2023? Een sprookjesachtige locatie met veel romantische verlichting in februari óf in oktober, dat is wat jou trekt. In februari hoop jij op een fotoshoot in de sneeuw en in oktober wens je een bosrijke omgeving met blaadjes in alle kleuren. Je houdt van luxe, dus iets kleins trekt jou niet.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) ♊

Lieve Tweelingen, heb je al nagedacht over je trouwkleding? Je hebt vast al een Pinterest-bord vol inspiratie. Zo niet, dan mag je dat wel gaan doen, want in mei 2023 stap je in het huwelijksbootje. Als het aan de sterren ligt, tenminste. Schiet het niet op met je partner? Laat ‘m dan als hint even dit artikel lezen.

Maagd (23 augustus – 22 september) ♍

Lieve Maagd, ondanks een klein beetje spanning vanuit jouw kant (is alles wel perfect?!), staat de liefde van je leven op het punt om jou in maart, april, mei of oktober ten huwelijk te vragen. Zorg er dus voor dat je handen verzorgd zijn, want die ring mag daarna aan iedereen getoond worden!

Weegschaal (23 september – 22 oktober) ♎

Lieve Weegschaal, jij kan niet wachten om JA te roepen. Je hebt het al honderd keer geoefend in de spiegel en je bent er helemaal klaar voor. Nu nog een aanzoek… Dat kan maar zo in maart gebeuren. En wat dacht je van trouwen in juni of september?

Schorpioen (23 oktober – 21 november) ♏

Lieve Schorpioen, wat hebben jullie in 2022 veel meegemaakt. Het is tijd voor de volgende stap; een huwelijk! Wij horen de wedding bells al hoor. Dit jaar is jullie jaar. Een huwelijk zit er in voor het najaar, ergens bij een mooi kasteel.

Boogschutter (22 november – 21 december) ♐

Een Boogschutter is altijd in voor nieuwe avonturen, verrassingen en ervaringen. Dat is waar al hun kennis vandaan komt. Ze leren door te doen en ze gaan er ook voor. Filosofisch als ze zijn proberen ze te begrijpen waar verhalen vandaan komen. Boogschutter wil altijd meer leren, meer doen en meer ervaren. Dat, in combinatie met hun vlotte karakter, maakt ze een slim sterrenbeeld.

Lieve Boogschutter, gaat het dan toch gebeuren? Jij, die vrije geest, die in het huwelijksbootje stapt? Het kan maar zo in maart of in de zomer, want jij gaat trouwen! Het liefst doe je dit met je voetjes in de oceaan, ergens op een mooi strand. Of in zo’n chapel van Elvis Presley in Las Vegas. Er moet wel iets van avontuur zijn, toch?

Steenbok (22 december – 19 januari) ♑

Lieve Steenbok, is mei de maand dat jij gaat trouwen? Voor jou hoeft het allemaal niet picture perfect, jij wil je graag verbinden met je liefde. Het romantische plaatje. Het lijkt erop dat 2023 jouw jaar gaat worden, in ieder geval van een verloving!

Ram, Stier, Tweelingen, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter en Steenbok… Jullie mogen alvast een mooie trouwdatum vastleggen.

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben voor 2023? Bekijk de Grote Jaarhoroscoop 2023 per sterrenbeeld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨