Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan november 2020 in Tweelingen
6
Maan Volle maan

Volle maan november 2020 in Tweelingen

Volle maan november 2020 in Tweelingen

Maandag 30 november 2020 staat de volle maan in Tweelingen, recht tegenover de zon in Boogschutter. Wat betekent dat voor jou? Lees hier over de energie van de volle maan van november 2020! 🌕

De maan in luchtteken Tweelingen staat maandag 30 november om 10:32 uur recht tegenover de zon in vuurteken Boogschutter. Deze maan is een gedeeltelijke maansverduistering.

Tweelingen zijn van communicatie, openhartigheid en levendigheid. Maar als ze hun andere kant laten zien – het sterrenbeeld Tweelingen kent duidelijk twee kanten – dan zijn ze sluwer, wispelturig en oppervlakkiger.

Je kan daarom sterk de behoefte hebben aan veranderingen en spontaniteit, maar vindt het soms moeilijk om je goed te uiten. Komen woorden wel goed over?

De energie van volle maan in Tweelingen

Tweelingen is een waar luchtteken, en als je ’t hebt over ‘The wind of change’, dan heb je het over een hen. Luchttekens, waaronder dus Tweelingen, zijn er om verandering teweeg te brengen voor het verbeteren van de mensheid. Ze houden van recht, kunnen beide kanten van een verhaal begrijpen en zijn niet bang om eigen ego opzij te zetten voor ‘the good cause’.

Collectief maken we de wereld een betere plek – dat doen we niet alleen, maar juist samen. We kunnen ’t niet alleen en we willen ’t niet alleen. Communicatie is zó belangrijk. Contacten worden makkelijker gelegd. We zijn gewend aan ‘t leven online, en juist daarom zijn de contacten – bijvoorbeeld in de winkel met de cassière in de winkel – zo belangrijk.

Intenties voor de volle maan van november 2020

Zet je intenties voor deze volle maan en manifesteer je droomleven. Stapje voor stapje, beetje bij beetje. Het thema van je intenties voor deze periode? Die zijn gelinkt aan de energie van Tweelingen. Dus zet je intenties rondom communicatie, nieuwsgierigheid en sociaal zijn. Zo verbeter je je skills optimaal.

Denk hierbij aan…

  1. Het beoefenen van het actief luisteren naar de ander.
  2. Een spiegel zijn voor de ander.
  3. Het omarmen van je alter ego. Iedereen heeft twee kanten ;-).
  4. Flirterig zijn – Tweelingen is een speels teken.
  5. Twee keer nadenken voor je ‘iets’ roept – oeps.

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Volle maan rituelen voor november 2020

Tijdens de volle maan kun je speciale volle maan rituelen uitvoeren. Het doel hiervan is stilstaan bij wat je hebt bereikt en vooruit kijken naar wat je in de toekomst nog wil bereiken. Geef je lichaam en geest een boost door een zoutbad te nemen, laad je kristallen op onder het maanlicht en schrijf je successen op in je bullet journal

Volle maan november 2020 en de invloed op jou: check je geboortehoroscoop

In welke mate de volle maan van november 2020 van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Tweelingen in je geboortehoroscoop, met name in Zon of Maan, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Dat versterkt alle punten van de volle maan. Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je ‘m uit kunt lezen!

Wil je meer lezen over de maancyclus en hoe deze op jou van invloed is en hoe je ‘t kunt interpreteren? Lees dan het boek ‘Leven met de maan‘. Een absolute must-have voor iedereen die zichzelf – en de maancyclus – beter wil leren kennen!

Wil je meer boeken over de maan zien? Bekijk dan het artikel ‘5x de leukste boeken over de maan‘. 📚🌕

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Misschien vind je deze items ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨