Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Neptunus retrograde 2020
0
Neptunus Retrograde

Neptunus retrograde 2020

Neptunus retrograde 2020

Dinsdag 23 juni 2020 gaat Neptunus – de planeet van je droomwereld en je verbeelding – retrograde in Vissen. Deze retrograde werpt een sluier over je hersenen. Lees hier meer over de energie van Neptunus retrograde 2020.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Dinsdag 23 juni gaat Neptunus – de planeet van je droomwereld en je verbeelding – retrograde. Ken je de term ‘brain fog’? Of anders gezegd: een wollig hoofd? Ja, dat is wat er tijdens de Neptunus retrograde kan gebeuren. Je kan je wat verloren voelen. Of in de war. En je weet niet precies waarom, want… dat is wat een wollig hoofd doet. Neptunus is retrograde in Vissen, hét dromerige waterteken van de dierenriem.

Je verliest misschien tijdelijk wat inspiratie en je bent je dromen, doelen en wensen ‘even kwijt’. Geen probleem, je kan dit beter op je af laten komen. Er tegen vechten heeft geen zin, dat leidt alleen maar tot frustratie.

Tot wanneer duurt Neptunus retrograde 2020?

Neptunus is retrograde tot 28 november 2020, dus neem gerust je tijd om het ‘te laten zijn zoals het is’. Dat ongewisse geeft misschien wel ruimte voor een innerlijke ontdekking van andere zaken?

Wat is een retrograde? Wanneer een planeet retrograde is, betekent dit dat het lijkt alsof hij achteruit beweegt in zijn baan vanuit ons perspectief op aarde. Je kunt hierbij ‘flashbacks’ krijgen of het gevoel dat je iets eerder hebt meegemaakt. Personen of situaties uit het verleden kunnen opnieuw voorbij komen.

Bekijk hier de retrograde kalender 2020 voor het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨