Volle Maan Kalender
Je leest nu...
Wat is de betekenis van ‘Stay Wild, Moon Child?
0
Spiritualiteit

Wat is de betekenis van ‘Stay Wild, Moon Child?

Wat is de betekenis van Stay Wild, Moon Child? - VolleMaanKalender.nl

De tagline van VolleMaanKalender.nl is ‘Stay Wild, Moon Child’, maar wat is eigenlijk de betekenis van ‘Stay Wild, Moon Child’? ✨ Je leest ’t hier!

We zijn allemaal kinderen van moeder natuur. Een moon child is volgens de Urban Dictionary iemand die uniek is: een nieuwsgierige ziel, die altijd in eigen gedachten is verzonken en zich aangetrokken voelt tot de maan.

De betekenis van Stay Wild, Moon Child is als dat jij – als moon child – altijd jezelf moet blijven en het leven moet leiden dat jij zelf wil hebben. Blijf wild. Blijf altijd onderzoekend en in de vraag en blijf gek doen. Laat je niet vastbinden door ‘wat moet’, of ‘wat normaal is’. Laat je niet opsluiten door je angsten of gedachten. Wees vrij. Wees jezelf.

Soms wordt Moon Child aan elkaar geschreven, dus: Stay Wild, Moonchild. Ik vind ’t zelf echter mooier om de twee woorden apart van elkaar te schrijven. Dat geeft wat meer balans in de woorden.

Misschien vind je deze items ook leuk?

Volg VolleMaanKalender via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shop astro-items ✨