Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele audioboeken via Storytel
0
Shop

Spirituele audioboeken via Storytel

Spirituele audioboeken via Storytel

In dit artikel delen we onze persoonlijke tips en aanraders van spirituele audioboeken op Storytel met je. Met Storytel kun je boeken beluisteren. En dat is ideaal voor onderweg, tijdens het koken of tijdens het wandelen. Veel plezier met luisteren! 🎶

Leven met de maan

Leven met de maan - VolleMaanKalender.nl

Het bekende boek ‘Leven met de maan‘ is via Storytel te beluisteren. Je leert hoe maancycli werken en hoe je je kunt verbinden met de maan. Per maan legt ze uit welke rituelen je kunt gebruiken en hoe de maan jou verbindt met ‘alles’ om je heen. Het boek is fijn voorgelezen en zit vol met handige informatie!

📚 Je kunt ‘Leven met de maan’ als fysiek boek kopen via de shop van VolleMaanKalender.nl.

De kracht van het Nu

De kracht van het NU

Het boek ‘De kracht van het Nu‘ is hét spirituele boek van de afgelopen decennia. Het boek bevat een boodschap die wereldwijd al miljoenen mensen bewuster heeft gemaakt. Want, we zijn ons denken niet. Auteur Eckhart Tolle nodigt je uit om jezelf van je verstand te bevrijden. Om je ware zelf te ontdekken en je identificatie met je onechte zelf, je ego, te laten varen.

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

De dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt - VolleMaanKalender.nl

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt‘ is een Koreaanse megabestseller over spirituele wijsheid en het belang om rust te vinden in een drukke wereld. Het is geschreven door een van de invloedrijkste boeddhistische leermeesters van dit moment: Haemin Sunim.

📚 Je kunt ‘Dingen die je alleen maar ziet als je er de tijd voor neemt’ als fysiek boek kopen via de shop van VolleMaanKalender.nl.

4) Je kunt je leven helen

Je kunt je leven helen

Je kunt je leven helen‘ is hét basisboek voor een gelukkig(er) leven! Een heerlijk warm boek. Louise Hay’s diepe inzichten helpen je om jezelf beter te leren kennen en een fijner leven te krijgen. Alles wat je wilt weten over het leven, de lessen van het leven en hoe je aan jezelf kunt werken staat in dit boek.

📚 Je kunt ‘Je kunt je leven helen’ als fysiek boek kopen via de shop van VolleMaanKalender.nl.

5) Houden van dingen die niet perfect zijn

Houden van dingen die niet perfect zijn

De inzichten en adviezen van de Koreaanse boeddhistische monnik Haemin Sunim uit de bestseller ‘Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt’ (zie hierboven) gingen over rust. In het vervolg ‘Houden van dingen die niet perfect zijn‘ heeft Sunim het over liefde, compassie en vergeving. Hij benadrukt dat niemand perfect is, maar dat het juist daarom belangrijk is om liefdevol en mild te zijn voor jezelf en anderen.

📚 Je kunt ‘Houden van dingen die niet perfect zijn’ als fysiek boek kopen via de shop van VolleMaanKalender.nl.

Storytel is, net als Spotify en Netflix, een abonnementsdienst. De eerste 14 dagen zijn gratis, daarna betaal je 12,99 per maand. Opzeggen is maandelijks, en je kunt ook na die 14 dagen gratis meteen al opzeggen. Je kunt je hier aanmelden voor Storytel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨