Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Venus in Schorpioen november & december 2020
0
Transits Venus

Venus in Schorpioen november & december 2020

Venus in Schorpioen november & december 2020

Vanaf 21 november 2020 gaat liefdesplaneet Venus in Schorpioen. Tijdens deze transit draait ‘t om loyaliteit, macht, controle en intensiteit – precíes de sexy Schorpioen zoals ‘ie in hart en nieren is. 😉

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Venus is de planeet in de astrologie die heerst over schoonheid, liefde en geld. Wanneer Venus in Schorpioen gaat is het dé tijd om je relaties diepgang te geven. Duik in ‘t diepe onbekende, het mysterieuze en leer elkaar beter kennen (ja, ook tussen de lakens).

Daarnaast is Venus in Schorpioen een goede tijd om alle dynamiek die er speelt tussen vrienden en collega’s nader te bekijken en te onderzoeken. Je weet vooraf nooit wat je tegenkomt…

Wanneer is Venus in Schorpioen 2020?

Venus staat nog tot 15 december in waterteken Schorpioen. Daarna gaat de planeet over naar vuurteken Boogschutter. Tijd voor actie en om nog meer te ontdekken en je horizon – al dan niet samen – te verbreden! Daarover later meer.

Wil je meer lezen over liefde?

Check dan dit item over de Red thread of fate. ❤️ De ‘Red thread of fate’ (of ook wel ‘Red string of fate’) is een eeuwenoud Oosters concept rondom ware liefde. Ben je eenmaal verbonden met je twin flame, dan blijf je voor altijd een connectie houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨