Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele Powervrouw: twinflame expert Natasja
0
Interviews, verhalen & columns

Spirituele Powervrouw: twinflame expert Natasja

Spirituele Powervrouw: twinflame expert Natasja ✨

In dit derde interview uit de reeks Spirituele Powervrouwen, waarin we elke maand spirituele ondernemers uitlichten, spreken we met twinflame expert Natasja. Misschien ken je haar al van de artikelen die ze voor VolleMaanKalender.nl schrijft, maar nu staat ze zelf eens in de spotlight. Je leest hier hoe ze haar eigen tweelingziel ervaring vertaald heeft naar haar eigen bedrijf en hoe ze daar nu anderen mee helpt.

Hi! Wat is je naam en wat is het wat je doet?

Mijn naam is Natasja Aaldering en mijn bedrijf heet Twinflame Rollercoaster Life. Ik zit al bijna negen jaar in het tweelingzielenproces, met zelfs twee tweelingzielen. Dit is nogal een ‘rollercoaster’ en om van me af te schrijven ben ik begonnen met posts op Instagram en Facebook. Dit om andere mensen te inspireren en te voorzien van inzichten en handvatten in hun eigen tweelingzielenproces. Vooral omdat ik dus als geen ander weet hoe fijn dit is wanneer je hier mee te dealen hebt.

Je tweelingziel ontmoeten is mooi, maar ook erg pittig.

Ik geef persoonlijke readingen voor tweelingzielen. Dat doe ik bijvoorbeeld door middel van kaart leggingen, de Akasha Kronieken, astrologie, met hulp van mijn gidsen, maar ook intuïtief en vanuit eigen ervaring. Daarnaast wil ik met mijn social media posts en mijn artikelen op VolleMaanKalender.nl iedereen die te maken heeft met een tweelingziel handvatten, healing en inzichten geven voor hun eigen tweelingzielenproces.

Kan je dus wel wat hulp gebruiken in het tweelingzielenproces, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Hoe kwam je op het idee om jouw ervaring om te zetten in een bedrijf?

Mijn tweelingzielen hebben mijn spirituele ontwikkeling in gang gezet. Ik ben me spiritueel gaan ontwikkelen, volgde een cursus en verdiepte me in meerdere spirituele zaken. Mijn intuïtie werd steeds beter. Ook door mijn ervaringen, waarin ik gesterkt werd. Met het gevoel om anderen te helpen ben ik Twinflame Rollercoaster Life gestart.

Wat kan jij voor iemand betekenen?

In mijn posts op Instagram en Facebook, mijn filmpjes op YouTube en de persoonlijke readingen probeer ik iemand altijd zo dicht mogelijk bij zichzelf te brengen. Terug naar de verbinding met je ziel. Ik wil mensen inspireren en kracht en healing meegeven, waar ze op dat moment dan ook staan in hun (tweelingzielen)proces.

Welke praktische tools, tips of rituelen wil je meegeven?

Wat ik de afgelopen jaren geleerd heb en waar ik steeds bij terug blijf komen is…

Blijf vooral dicht bij wie jij bent en bij jouw eigen waarheid.

Een tweelingzielenproces draait er uiteindelijk om dat JIJ de weg terug naar jezelf vindt. Naar jouw eigen kern. Jouw ziel. En ja… die weg is niet altijd even leuk of makkelijk.

Sta open voor alles wat er op je pad komt, ook al is het niet helemaal wat je in gedachten had. Volg je eigen unieke weg. Je hart. Laat los wat het volgens de buitenwereld zou ‘moeten’ zijn, ook als dit betekent dat jij en je tweelingziel (nu) niet bij elkaar zijn. Leer je lessen en zet dit om iets positiefs voor jezelf, maar ook voor alle andere (tweeling)zielen of lichtwerkers die jouw lichtje of hulp nodig hebben.

Jouw plan of blauwdruk heb je ooit al gemaakt. Het enige dat je nu nog hoeft te doen is jouw eigen unieke weg bewandelen, die jij voor jezelf (met hulp van andere (tweeling)zielen) vooraf al hebt uitgestippeld. Wanneer je dit zo gaat ervaren, zal je de juiste mensen aantrekken die bij je horen. En wellicht trekt het ook je tweelingziel weer terug.

Als het zo moet zijn, dan komt het vanzelf.

In de Spirituele Powervrouwen-reeks interviewen wij vrouwen die bezig zijn op ’t gebied van astrologie, spiritualiteit of de maan. Je leert over diverse werkzaamheden én kunt zelf aan de slag met de tips, tools & tricks die zij met jou delen! Wil je jezelf (of iemand anders) aanmelden voor een interview, lees dan dit artikel of vul meteen het interview-formulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨