Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender april 2022
0
Kalender

Astrologie kalender april 2022

Astrologie kalender april 2022

April wordt een maand vól actie. Tenminste, als het aan de sterren ligt wel. Pluto gaat retrograde, de eerste zonsverduistering van 2022 vindt plaats en er zijn bijzondere planetaire aspecten… Lees je mee in de astrologie kalender april 2022?

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

We starten de maand natuurlijk met een nieuwe maan in Ram, op vrijdag 1 april 2022. De maan staat dan in hetzelfde teken als de zon op dit moment. Tijd voor actie!

Dinsdag 12 april is er een bijzondere conjunctie; namelijk Jupiter-Neptunus. Deze conjunctie kondigt een tijd van spirituele groei en verhoogde intuïtie aan. Je kunt rondom die datum last krijgen van de bekende ascentiesymptomen, zoals vermoeidheid en hoofdpijn.

Zaterdag 16 april 2022 staat de volle maan om 20:57 uur in Weegschaal. Deze volle maan staat ook wel bekend als de roze maan. Je leest hier wat een roze maan betekent.

Dinsdag 19 april start Stier-seizoen! Met de zon in dit aardeteken zal ‘aarden’ het hoofdthema zijn van de komende weken. Die vogelvlucht die je in maart en begin april hebt gehad, mag je nu even wat dempen. Je plannen wat realistischer maken en vooral dichtbij jezelf blijven.

Vrijdag 22 april 2022 is het wereldwijd de Dag van de Aarde (Earth Day). 🌎 Doel van deze dag is om mensen bewust te maken van het bijzondere van de aarde en het leven daarop. Wij kijken er met een spirituele blik naar. Hoe dat zit en wat jij zelf kan bijdragen aan Dag van de Aarde 2022, lees je hier!

Aan het einde van de maand, vrijdag 29 april, gaat Pluto retrograde in teken Steenbok. Het kan zijn dat oude wonden rondom je innerlijke kind open zullen gaan. Je verleden komt naar boven en dat wat nog niet geheeld is, speelt op. Zie deze retrograde periode als levensles. Wat jij nu heelt, zal later niet of in mindere mate terugkomen. Pluto retrograde duurt tot en met 8 oktober 2022, dus je hebt de tijd om met deze energie te werken.

Zaterdag 30 april is er een tweede nieuwe maan deze maand: de nieuwe maan in Stier. Dit is tevens een gedeeltelijke zonsverduistering: de eerste eclips van 2022.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨