Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan april 2022 in Weegschaal: dé roze maan van het jaar
0
Volle maan

Volle maan april 2022 in Weegschaal: dé roze maan van het jaar

Volle maan in Weegschaal - VolleMaanKalender.nl

Zaterdag 16 april 2022 staat de volle maan om 20:57 uur in Weegschaal. Deze volle maan staat ook wel bekend als de roze maan. Je leest hier alles over de energie van de volle maan april 2022!

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Voel je je de laatste dagen uit balans? Al vanaf twee dagen vóór de volle maan tot en met twee dagen ná de volle maan is de energie merkbaar. En die energie, die verschilt per keer. Afhankelijk van het teken waar de volle maan in staat, maar ook de aspecten die de maan op dat moment maakt ten opzichte van andere planeten.

Volle maan april 2022 effecten

De volle maan van april 2022 in Weegschaal staat recht tegenover de Zon in Ram en dat brengt heel wat met zich mee. Deze maan wordt van oudsher ook wel de ‘Roze Maan’ genoemd en draait om balans, relaties en identiteit.

Deze volle maan is gunstig voor Ram, Tweelingen, Leeuw, Weegschaal, Boogschutter en Waterman. De andere tekens kunnen de energie van deze volle maan als uitdagend ervaren.

Met de maan in Weegschaal komt er focus op relaties. Weegschaal is namelijk hét teken dat gaat over de liefde. Met het voorjaar hangt er veel liefde in de lucht, maar ook veel spanning. Spanningen kunnen veroorzaakt worden door veranderingen. Wat is er het afgelopen half jaar gebeurd in jouw relaties met anderen?

Deze volle roze maan kan zorgen voor onverwachte gebeurtenissen en onvoorspelbaar gedrag. En dat kan weer zorgen voor disbalans.

De energie van maan in Weegschaal

Sterrenbeeld Weegschaal is een luchtteken en staat naast balans ook voor gerechtigheid. Weegschalen zijn vredelievend en rechtvaardig. Wordt jou onrecht aangedaan? Zit je in een situatie die jou ongelukkig maakt? Deze maan mag je écht aan jezelf gaan denken. Zorg ervoor dat die Weegschaal in balans is. Voor jezelf vooral, maar uiteindelijk ook voor de mensen om je heen!

Wil je weten waar je disbalans zit? Stel jezelf de volgende vragen en schrijf ze op in je journal. Wees niet teveel bezig in je hoofd, luister naar je hart. Naar je gevoel, je intuïtie, je ‘inner voice’ en je eerste ingeving.

  1. Ben ik té veel bezig met hoe ik over kom op anderen?
  2. Heb ik té veel aan anderen gedacht, waardoor mijn eigen behoeften zijn verwaarloosd?
  3. Ben ik te makkelijk beïnvloedbaar, waardoor ik mijn eigen keuzes niet maak?
  4. Leef ik mijn eigen leven, of dat van een ander?
  5. Besteed ik genoeg tijd aan ‘t mooier maken van mijn eigen leven?

Volle maan Weegschaal 2022 voor tweelingzielen

Twinflame expert Natasja heeft weer een pick your reading video opgenomen én een stukje tekst geschreven, ditmaal rondom de energie van deze prachtige volle roze maan.

De energie in het Paasweekend (trilling) is van zichzelf al hoog door het Christus bewustzijn. De volle maan vergroot dit nog eens uit. De druk voor tweelingzielen, zielsconnecties en lichtwerkers is al voelbaar. Deze volle maan is qua energie het startpunt voor de zonsverduistering van 30 april. Verwacht tot aan het einde van april energie die oploopt en wellicht tot uitbarsting kan komen… Deze volle maan zet dus ongelofelijk veel in beweging voor het gehele tweelingzielencollectief. Je wil vooruit en niet meer terug, maar dat betekent knopen doorhakken voor jezelf.

Maan in Weegschaal wil het liefst de harmonie bewaren en kan vaak geen beslissingen maken of knopen doorhakken. Energie van zon de Ram (vuur, dus ACTIE!) is precies het tegenovergestelde. En dat gaan jij en je tweelingziel voelen! Je kan in een situatie belanden met je tweelingziel, waarin tweestrijd en knopen doorhakken grote thema’s zijn. Het contact is er, maar daar is ook alles mee gezegd.

Beslissingen die jij maakt (of juist niet) en de intenties die jij met deze volle maan zet, zullen doorwerken tot aan de nieuwe maan in Weegschaal (van september 2022).

Video: Pick your reading

Leestips rondom tweelingzielen

De effecten van de volle maan

De volle maan staat in de maancyclus voor de alles-of-niets-fase. Sleutelwoorden hierbij zijn resultaat, vergeving en dankbaarheid.

Vergeving is een belangrijk onderwerp tijdens de volle maan. Heeft iemand kritiek op jou gehad? Zit je in een argument of heb je ruzie? Dit is niet de tijd voor kritiek. Dit is ook niet de tijd om opnieuw een discussie aan te gaan. Vergeven, vergeven, vergeven… Dit zorgt ervoor dat jij een ‘last’ achter je laat. Het bevrijd je van de (negatieve) energie en geeft ruimte voor je eigen welzijn. Het ontgift en zuivert. Je hoeft écht niet te vergeten, maar vergiffenis is wel belangrijk. Dit maakt je ook sterker!

Bedenk tijdens de volle maan ook waar je dankbaar voor bent en schrijf dit bijvoorbeeld op in een dankbaarheidsdagboek. Het kunnen kleine dingen zijn waar je dankbaar voor bent, zoals de geur van verse was, je geliefde(n) om je heen of het fijne kopje koffie. Maar je kunt ook dankbaar zijn voor de (kleine) stappen die je maakt om je droom, doel of wens tot bloei te laten komen.

Tijdens de vollemaanfase kun je merken dat wensen, dromen en doelen op het punt staan om uit te komen. Je kunt ook tekens van het universum ontvangen dat je op het juiste pad bent. Als je gevoelig bent voor de energie van de maan, kun je je opgewonden voelen. Het push & pull-effect van de maan is op z’n sterkst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨