Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan april 2022 in Ram: vurige energie & nieuw begin
0
Nieuwe maan

Nieuwe maan april 2022 in Ram: vurige energie & nieuw begin

Nieuwe maan in Ram

Nee, het is geen grap. Vrijdag 1 april 2022 staat de nieuwe maan om 08.27 uur in Ram. ♈ Wil je weten wat de energie is van deze nieuwe maan? Lees dan gauw verder!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Een nieuwe maan is de start van een nieuwe maanfase. Een schone lei, een nieuw begin. Dit staat vrijwel altijd voor het einde van het één, en het begin van het ander. De nieuwe maan staat in teken Ram, net als de zon op dit moment.

Ram is het eerste teken van de dierenriem en daarmee startte onlangs een nieuw astrologisch jaar. Deze nieuwe maan staat dan ook symbool voor een nieuw begin en véél (heel veel!) nieuwe energie. Gebruik deze energie dan ook in je voordeel: laat los wat niet meer bij je past en maak plannen om iets nieuws te starten.

Tijdens nieuwe maan plant je de zaadjes voor het werken aan je dromen. Dit is qua maanfase dé ideale tijd voor het zetten van je intenties. Je hebt nu alle potentie!

Nieuwe maan in Ram

De nieuwe maan in vuurteken Ram heeft te maken met actie. Waarom? Nou, sterrenbeeld Ram heerst over planeet Mars en aangezien Mars dé planeet is van passie en actie kun je lekker direct zijn deze nieuwe maan. Laat je innerlijke vuurtje branden en wees een strijder. Wil je iets? Dan zul je ervoor moeten vechten.

Je kunt je tegelijkertijd boos en machteloos voelen. Zorg er wel voor dat je boosheid een constructieve boosheid is, dus draai je irritaties om en zorg voor een langdurige oplossing. Weet je niet waar je eigen boosheid of irritatie vandaan komt? Misschien is het dan goed om inner child work te doen. Of in ieder geval om na te gaan waar die triggers vandaan komen.

Nieuwe maan in Ram voor tweelingzielen

Twinflame expert Natasja vult dit nieuwe maan april 2022 artikel aan met de energie rondom tweelingzielen. Bekijk ook vooral haar videoreading onder de tekst!

‘De eerste dag van de maand april begint al gelijk met een nieuwe maan in Ram.🔥 In astrologie is Ram het eerste teken van het dierenriem. De nieuwe maan valt dit keer ook op de eerste dag van de maand.’

‘De eerste dag van april is de met nieuwe maan in Ram ontzettend krachtig (in de energie) om iets nieuws voor jezelf te gaan neerzetten. Voor jouw tweelingzielenproces of zielsconnectie betekent dit dat jullie voor een nieuw begin staan. Sta je nog niet volleding in je kracht? Met deze nieuwe maan kun je veel onopgeloste stukken op je pad krijgen. Dit is zwaar, maar het zorgt er voor écht opnieuw te beginnen. Nieuwe kansen!’

‘Met deze nieuwe maan kun je ook veel (lichamelijke) klachten ervaren. Je lichaam en geest kunnen namelijk heftig reageren op deze nieuwe start. Denk hierbij aan klachten rondom het buikgebied en de darmen, maar ook het heel erg moe zijn en niet goed kunnen slapen. Je kunt ook de (lichamelijke) klachten van je tweelingziel voelen.’

‘De energie van een nieuwe maan is naar binnen gericht, maar de energie van de Ram richt zich voornamelijk naar buiten. Dit kan nogal voor wat verwarring en onrustige energie bij je zorgen.’

Nieuwe maan rituelen en positieve affirmaties

Gebruik de energie van de nieuwe maan in je voordeel met deze nieuwe maan rituelen. Zet je intenties op papier en plant dat zaadje om van je leven je droom leven te maken! Wij delen in dit artikel 3 nieuwe maan rituelen. Het thema van je intenties kun je linken aan de energie van Ram, dus zet je intenties rondom moed, innovatie en enthousiasme.

Je kunt ook de speciale Donkere Maan ritueel voor het afsluiten van het eerste kwartaal van 2022 doen.

Ben je op zoek naar affirmaties voor bij de nieuwe maan? In het artikel ‘Affirmaties voor de nieuwe maan‘ geven wij je tips voor nieuwe maan affirmaties en lees je hoe je jouw affirmaties ‘t beste het universum in kunt sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨