Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Pluto retrograde 2022 in Steenbok: dit is de betekenis
0
Pluto Retrograde

Pluto retrograde 2022 in Steenbok: dit is de betekenis

Pluto retrograde 2022 in Steenbok: dit is de betekenis

Pluto, de planeet van innerlijke transformatie en wedergeboorte, gaat in 2022 éénmaal retrograde. Dit is wanneer Pluto in 2022 retrograde gaat en wat de betekenis is!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Wanneer een planeet retrograde is, betekent dit dat het lijkt alsof hij achteruit beweegt in zijn baan vanuit ons perspectief op aarde. De planeet Pluto gaat zoals gezegd over innerlijke transformatie, dood en wedergeboorte. Tijdens een Pluto retrograde kun je op deze gebieden conflicten ervaren of juist doorbraken hebben.

Vrijdag 29 april 2022 gaat Pluto retrograde in teken Steenbok. Het kan zijn dat oude wonden rondom je innerlijke kind open zullen gaan. Je verleden komt naar boven en dat wat nog niet geheeld is, speelt op. Je kunt reageren op triggers en trauma’s.

De betekenis van planeet Pluto in de astrologie

Planeet Pluto is de god van de onderwereld en wordt in de astrologie gezien als ‘de grote onthuller’. Pluto haalt geheimen naar boven en schijnt licht op onderliggende problemen. Doel hiervan is om (positief) te veranderen en om met een schone lei te beginnen. Een zuivering, zo kun je ‘t ook wel noemen.

Pluto retrograde 2022 invloed op de tekens

De kardinale tekens Ram, Weegschaal, Kreeft en Steenbok merken het meest van Pluto retrograde. Waar loop je emotioneel in vast?

Beweeglijke tekens Tweelingen, Maagd, Boogschutter en Vissen mogen tijdens Pluto retrograde 2022 hun verleden loslaten. Oud zeer hoeft niet in de rugzak meegenomen te worden, de last wordt te groot.

Vaste tekens Stier, Leeuw, Schorpioen en Waterman zullen de energie van deze retrograde veel minder merken. Eventuele triggers zijn mogelijk niet zo intens en er speelt geen oud zeer op.

Wanneer is Pluto retrograde 2022?

Pluto retrograde is van vrijdag 29 april 2022 tot en met zaterdag 8 oktober 2022. Daarna is nog een retrograde schaduwperiode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨