Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan in Tweelingen – december 2019
0
Maan Volle maan

Volle maan in Tweelingen – december 2019

Volle maan 2021 - VolleMaanKalender.nl

Donderdag 12 december is er een volle maan in het teken van sterrenbeeld Tweelingen. ♊ Wat is de betekenis van de volle maan van december 2019 voor jou?

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Het is de laatste volle maan van dit jaar en dat is altijd een bijzondere. Niet alleen 2019 komt ten einde. Het is het einde van een decennium. Een goede tijd om te reflecteren: wat is er het afgelopen half jaar (sinds de nieuwe maan in Tweelingen van afgelopen juni) allemaal veranderd? En wat is er in 2019 allemaal anders geworden, of zelfs de afgelopen tien jaar? Je zult zien dat als je hierbij stilstaat, je veel meer voor elkaar hebt gekregen dan je wellicht had durven dromen.

Volle maan in Tweelingen

De volle maan van december staat in het luchtteken Tweelingen. Tweelingen zijn van communicatie, openhartigheid en levendigheid. Maar als ze hun andere kant laten zien – het sterrenbeeld Tweelingen kent duidelijk twee kanten – dan zijn ze sluwer, wispelturig en oppervlakkiger. Let er daarom deze volle maan goed op wat je zegt. En daar bedoel ik vooral mee: dat wat je zegt, kan tegen je worden gebruikt.

In juni dit jaar was er een nieuwe maan in Tweelingen. Deze nieuwe maan ging over het vinden van rust (en het weghalen van de onrust bij jezelf). De volle maan in Tweelingen van nu is het einde van die cyclus. Is het je gelukt om (oude) onrust los te laten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨