Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Deze drie sterrenbeelden gaan januari 2023 de liefde tegenkomen
0
Sterrenbeeld

Deze drie sterrenbeelden gaan januari 2023 de liefde tegenkomen

Deze drie sterrenbeelden gaan januari 2023 de liefde tegenkomen

Het nieuwe jaar is nog maar nét begonnen of er komt al goed nieuws aan. Vooral voor deze drie sterrenbeelden, want zij komen in januari 2023 de liefde tegen.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Heb je een nieuwe vlam gewenst voor het nieuwe jaar? Dan kan die wens sneller uitkomen dan je misschien had bedacht. Lieve Stier, Steenbok en Vissen; lees snel wat januari 2023 voor jullie in petto heeft op het gebied van liefde!

Stier (20 april – 20 mei) ♉

Hoe gaat januari 2023 voor jou op liefdesgebied positief zijn, vraag je jezelf misschien af. Lieve Stier, het lijkt nu wel alsof iedereen jouw taal spreekt. Deze maand is voor jou een periode vol kansen om liefde tegen te ontvangen en tegen te komen. Vooral rondom plekken waar ontspanning is, zoals het café, een restaurant, een hotel of een bioscoop. Je bent charmant en dat is aantrekkelijk voor de buitenwereld. Wees je eigen, speelse zelf. Het leven is één groot spel/feest, als je dat zelf maar ziet.

Steenbok (22 december – 19 januari) ♑

Jij bent niet gauw te verleiden, lieve Steenbok. Sterker nog: jouw hart zit hartstikke op slot. Als je een manier kunt vinden om jezelf te zijn (en trouw aan jezelf te zijn), heb je de sleutel tot je eigen liefdesgeluk gevonden. En als je dit weet, kun je de sleutel omdraaien en het slot van je hart halen. De liefde zal zich binnen no time melden, want je trekt precies die persoon aan die voor jou is! Alles is energie, en als jouw energie hoog en open is, dan trek je ook iemand aan die op dat energielevel zit. Het resultaat: een match made in heaven. Januari 2023 is jou goed gezind!

Vissen (19 februari – 20 maart) ♓

Januari 2023 betekent voor jou een vliegende start, lieve Vissen. De planeten staan in ieder geval gunstig voor je, vooral op het gebied van liefde en romantiek. Misschien was je de hoop al verloren op een mooi liefdesleven. Misschien heb je jezelf tijdelijk afgesloten omdat je niet meer geloofde dat het voor jou was. Maar toch, stof het idee van liefde eens af en laat los hoe de liefde eruit moet zien. Het universum heeft al plannen voor jou; je moet het alleen de aandacht geven om het te laten groeien, zónder dat je het eindresultaat beïnvloedt. Laat los wat jij denkt dat voor jou is en er openen zich nieuwe deuren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨